Δευτέρα 26 Ιουνίου 2006

Lucy... I am home!

by lkrory21
Επιστρέφουμε λοιπόν στο blog μετά από διακοπή σχεδόν δύο εβδομάδων λόγω ανηλειμένων (!) υποχρεώσων με το 200ο post από αρχής blog, δηλαδή πριν 14 μήνες και κάτι.

Για όσους από εσάς έχετε το (παρεπιπτόντως πολύ καλό) 10000 Days των Tool, διαθέσιμο PC και κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου όπως το Soundforge, το Audacity (freeware και πάρα πολύ καλό), κλπ και λίγο χρόνο στην διαθεσή σας, μπορείτε με πολύ λίγο κόπο να ανακαλύψετε το κρυμμένο remix/mashup που κρύβεται διασκορπισμένο σε τρία τραγούδια του cd. To link και την πληροφορία μας έστειλε ο φίλος Αόρατος Λεμετζόγλου o οποίος αυτή την στιγμή διακοπεύει εις την ωραία Κύπρο και ελπίζουμε να περνάει καλά! Tο αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δοκιμάστε το! Περισσότερα εδώ.


Ακούγεται σχεδόν σαν ανέκδοτο αλλά μερικά από τα πιο ωραία σύγχρονα reggae τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε από έναν ορθόδοξο Εβραίο από τις Η.Π.Α. που ακούει στο όνομα Matisyahu , με στίχους που υμνούν τον ιουδαϊσμό και πολλές επιρροές από B.Marley! Απίστευτο αλλά πολύ καλό και έχει προκαλέσει πανικό στις Η.Π.Α. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο Youth σε παραγωγή Bill Laswell παρακαλώ! Ψάξτε να βρείτε και το ζωντανά ηχογραφημένο Live At Stubbs του 2005.

Α! Και το googlebombing έκανε πάλι το θαύμα του! Γράψτε "κατσίκα" στο google και πατήστε το κουμπί "Αισθάνομαι Τυχερός"....

Καμμιά συναυλία ή event δεν είδαμε (δυστυχώς) τον τελευταίο καιρό, εν αντιθέσει με την Uma που "χτυπάει" οποιοδήποτε concert εντος ορίων Βίεννης (όπως ίσως θα διαβάσατε στο Vienna Calling #9) και σήμερα θα έβλεπε Raconteurs (πολύ καλό το αλμπουμάκι, δεν συμφωνείτε?) αλλά είναι sold out! Αλλά παρευρεθήκαμε στον αξιότιμο κύριο 50 Cent στο γήπεδο Καραϊσκάκη (Να είναι καλά η φίλη Τ. που είχε προσκλήσεις!) . Πως ήταν; Ε δεν ξετρελλαθήκαμε κιόλας, ο κόσμος όμως που πήγε επί τούτου καλά πέρασε. Οι γιγαντοοθόνες ανακοίνωναν και άλλο μεγάλο hip-hop/rap concert για τις 19 Σεπτεμβρίου: Jay-Z. Όσοι πιστοί... να ετοιμάζεστε!

Σημειωτέον, για να επανέλθουμε στα της Βιέννης και της Uma, το εισιτήριο για τους Raconteurs στην Βιέννη είχε/έχει 21 ευρώ! Εδώ δεν θα το σκάγαμε το 35-40άρι? Θα το σκάγαμε και θα βγάζαμε και τον σκασμό! Σε κανενά-δύο εβδομάδες η Uma λιγο πριν κατηφορίσει στα ...πάτρια εδάφη, θα δει και Flaming Lips! Τυχερούλα!

Εδώ στο Μπανανιστάν / Ελλαδιστάν... με κάτι ραμολιμέντα θα την βγάλουμε καλοκαιριάτικα και ένα κουτσουρεμένο Synch και απο τιμές, άστα να πάνε, χρυσάφι! Τουλάχιστον θα δούμε Devendra Banhart σε μια εβδομάδα και κάτι!! Κάτι είναι και αυτό!

Παρεπιπτόντως τσεκάρετε το site των Raconteurs μόνο και μόνο για το απίστευτο 80's computer style! Get behind me, Meg(που έγραφε και το Uncut!)!

Τελός πάντων, αυτά προς το παρόν...

...See Ya In The Pit!!


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/06 2:59 π.μ.

    Καλώς ήρθες lkrory!
    Κάτι αντίστοιχο με τη λέξη κατσίκα,
    γίνεται και με τη λέξη "γουρούνια"!
    Για δοκίμασε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή