Κυριακή 16 Ιουλίου 2006

Notes From The Digital Underground #18

by lkrory21
Σήμερα στο 18o κατά σειρά N.T.F.D.U. (που είχε μείνει λίγο πίσω ομολογουμένως) θα δούμε το τελευταίο πόνημα του Γάλλου cut'n'paste καλλιτέχνη Chenard Walcker με το τίτλο The Pusher, πεντηκοστή κυκλοφορία της fake netlabel Free Sample Zone (ουσιαστικά όχημα για τις προσωπικές κυκλοφορίες του C.W.).


Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο samples από 60's - 70's rock /folk / psychedelic /hard rock κλπ σπάνιες κυκλοφορίες ripαρισμένες από τα αυθεντικά άλμπουμ (σχεδόν 500!), μέρος της προσωπικής συλλογής του Ολλανδού Chrisgoesrock που έχει διαθέσιμη στο προσωπικό του blog, το The Pusher είναι σίγουρα από τις καλύτερες net κυκλοφορίες ever κατά την γνώμη μας!

Τα 16 trip-αρισμένα κομμάτια που διαρκούν από 2 έως 9+ λεπτά που αποτελούν το The Pusher (συνολικής διάρκειας 65΄) είναι το λιγότερο εντυπωσιακά! Μικρά και μεγάλα σε διάρκεια samples από ρυθμούς, riffs, απόκοσμα φωνητικά, πνευστά, χαλαρές ακουστικές μελωδίες, ψυχεδελικά περάσματα, σόλο κιθαριές και άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία της μουσικής των '60s - '70s διαπλέκονται πανέμορφα χάρη στο πραγματικά μαγικό χέρι του Chenard Walcker και δημιουργούν ένα πανέμορφο ψυχεδελικό αριστούργημα αντάξιο των πρωτόλειων πηγών το δίχως άλλο!

Περισσότερες πληροφορίες, tracklist και links για downloads μεμονώμενων κομματιών ή ολόκληρου του The Pusher σε zip (μαζί με το artwork) μπορείτε να βρείτε εδώ (freesamplezone) ή εδώ (archive.org). Εδώ ή δεξιά στο τμήμα mp3 of the week μπορείτε να βρείτε το "Our Father With Yellow Eyes". Κατεβάστε το οπωσδήποτε και στη συνέχεια πηγαίνετε να κατεβάσετε ολόκληρο το άλμπουμ.

Links:
Chenard Walcker
Free Sample Zone
Archive.org (Free Sample Zone)
Chris_Goes_Rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου