Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Σεμνά και ταπεινά...

by lkrory21
...ας βγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο "πρωθυπουργός" (= βλέπω dvd στην Ραφήνα και τρώω σουβλάκια τώρα - δεν έχω ιδέα για τι μου λέτε.... εμείς κάνουμε έργο μπλα-μπλα-μπλα) αυτής της "χώρας", ναι αυτού του απέραντου ...βατοπεδίου (δηλαδή εκεί στο Άγιον Όρος απαγορεύεται μεν η είσοδος στις γυναίκες αλλά οι "μονές" μπορούν να λειτουργούν ως ..."χριστιανικά" real estate γραφεία με business εκατομμυρίων ευρώ??? Κύριε των Δυνάμεων!!!!!), αυριο εκεί στην ΔΕΘ και ας πει:

"Τι να κάνουμε, ρε παίδες; Οι άνθρωποι ήταν στην απέξω 20+ χρόνια, σκυλιάσανε που τρώγανε μόνο οι άλλοι (οι πράσινοι), ε έχουν πιάσει εδώ και τέσσερα χρόνια την κουτέλα και από την πολύ μάσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

 Που να τους συγκρατήσω και η Ραφήνα είναι μακριά και δεν μπορώ να πετάγομαι τρεις την ώρα να τραβάω το αυτί του κάθε κουμπάρου και του κάθε ...Σφουγγαράκη που αμαρτάνει για τα παιδιά του και γλυτώνει και κάτι ψωροευρουδάκια σε φόρους (με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια), ούτε να τρέχω στις Γερμανίες να μαζεύω τον ξάδερφο από τις βόλτες, κλπ, κλπ. Έχω και 2 μικρά παιδιά και έχει χαλάσει και το κουμπί του pause στο DVD... καταλαβαίνετε τώρα!
 
Κοινώς αναλαμβάνω τις ευθύνες ως αρχηγός της πιο ανίκανης κυβέρνησης που έχει δει ευρωπαϊκή χώρα από το 1800 και δώθε και παραιτούμαι. Δευτέρα πρωί - πρωί περνάω από τον Κάρολο που μου είπε ότι έφερε καλό τσίπουρο από τα Γιάννενα, πίνουμε κανένα - δυό άσπρο-πάτο για το αντίο και του ζητάω να ορίστει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να προκυρηχθούν εκλογές άμεσα. Και έτσι φεύγω... σεμνά και ταπεινά όπως δηλαδή ΔΕΝ ήρθα. Αυτά και συγγνώμη για όλα. Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση."

Έτσι ίσως και να καταγραφεί από τον ιστορικό του μέλλοντος και κάτι καλό για αυτόν τον άνθρωπο.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Φώτο: Μέλη των κυβερνήσεων της περιόδου 2004-2008 (hopefully!) στο ...μοναδικό αφρικανικό κράτος με λευκούς κατοίκους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου