Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Songs We Taught Vetiver....

by lkrory21
... ή Songs Vetiver Taught Us? Διαλέγετε και παίρνετε!

Θα μπορούσε δηλαδή να είναι το indie / folk αντίστοιχο παλαιότερων γκαραζο-ροκαμπιλάδικων - 50s συλλογών όπως το Songs We Taught The Fuzztones ή το Songs The Cramps Taught Us όπου στριμωχνούντουσαν τα originals τραγουδιών που είχαν διασκευάσει τα αντίστοιχα συγκροτήματα!

Ο λόγος για το post Vetiver: Thing Of The Past :: The Originals του αμερικάνικου music blog / site Aquarium Drunkard όπου συγκεντρώνονται και διατίθενται προς download οι αυθεντικές εκτελέσεις όλων των τραγουδιών που διασκέυασαν οι freak folk / new weird america και κολλητάρια του Devendra (ένας είναι ο Devendra!) Vetiver του Andy Cabic στο φετεινό (Μάης 2008) και πάρα πολύ καλό άλμπουμ διασκευών με τίτλο Thing Of The Past (Gnomonsong / FatCat Records).

Απ' όλα έχει ο μπαξές: από το 'Houses' της χαμένης στον χρόνο καναδέζας τραγουδίστριας Elyse Weinberg μέχρι τους ψυχεδελο-μάστορες Hawkwind ('Hurry On Sundown') και αλλά πολλά λιγότερο ή περισσότερο γνωστά αλλά όλα πανέμορφα τραγουδάκια. Αν μη τι άλλο, χάρις σε αυτό το post του Aquarium Drunkard αποδεικνύεται πόσο όμορφα συμπεριφέρθηκε στις συνθέσεις ο φίλτατος Andy Cabic και η παρέα του στον προαναφερθέν δίσκο. Τόσο τα τραγούδια που διατίθονται για download στο post αυτό όσο και ο δίσκος των Vetiver συστήνονται ανεπιφύλακτα.


Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:
Aquarium Drunkard
Vetiver (off. site)
Vetiver (Myspace)
Vetiver (Wikipedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου