Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Killer Quotes #24

by lkrory21
"Μετά την πρόσφατη γνωμοδότηση και απόφαση του εισαγγελέα κ. Σανιδά να παραπέμψη το θέμα της μονής Βα[λ]τοπεδίου, προβλέπω να συμβαίνη θαύμα εξ Ουρανών καθ' ο η Αγία Ζώνη θα μετατραπή εις δερματίνην λωρίδα, η οποία, αν δεν απατώμαι, στα παλιότερα από τα δικά μας χρόνια απεκαλείτο «βοϊδόπουτσα»".

Ευφάνταστο, ομολογουμένως, σχόλιο αναγνώστη στο post 'H Tιμία Ζώνη του εν οσίοις ηγουμένου Εφραίμ Βατοπεδινού'
από το blog Ροϊδη Εμμονές με θέμα το Ιερό Κειμήλιο της Τιμίας Ζώνης που κάτεχει η Real Estate Business Ι.Μονή Βατοπεδίου, τις "θαυματουργές" "ιδιότητες" αυτού του κειμηλίου αλλά και παλαιότερα πεπραγμένα της "μονής" όπως τις περιφορές της εν λόγω ζώνης για γέμισμα παγκαριών προσκύνημα από τους πιστούς.

Υ.Γ. : Τελικά θα μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν ηθοποιοί υπουργοί τριών και βάλετουλάχιστον διαδοχικών θίασων κυβερνήσεων δύο "διαφορετικών" "κομμάτων" μιας Μπανανίας ενός "ευρωπαϊκού" "κράτους" να αποπλανήθηκαν "παραπλανήθηκαν" (sic) πάνω στο άλλο και πολύ προβεβλημένο θέμα; Ναι, αυτό της παραχώρησης της κυριότητας των εκτάσεων της Βιστωνίδας (με οθωμανικά φιρμάνια και βυζαντινά χρυσόβουλα αμφιβόλου γνησιότητας και εγκυρότητας) σε μεσιτικό γραφείο σε "ιερά μονή" και τις μετεπειτα ανταλλαγές αυτών με οικόπεδα - φιλέτα (sic) και ολυμπιακά ακίνητα; Δηλαδή δεν ήξεραν που έβαζαν την υπογραφή τους; Αν είναι έτσι, ας σφυρίξει κάποιος στους αξιότιμους κατά τα άλλα businessmen υπουργούς την συμβουλή της πόντιας γιαγιάς να προσέχουν που βάζουν το ...λιλί τους και την υπογραφή τους. Αυτή η συμβουλή ισχύει, ως γνωστόν, εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν! Βοήθεια σας (μας) και μην ξεχνάτε: Σεμνά και Ταπεινά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου