Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Η Λατρεία του Minimoog...

by lkrory21
Πριν πάμε να γράψουμε αναλυτικά και εμείς την δική μας έκθεση με θέμα "Πως τα πέρασα και τι είδα στο Synch Festival 2009" -όπως έκαναν όλα τα καλά blog-όπαιδα- ας αναφερθούμε στο τελευταίο σχήμα που έκλεισε το φεστιβάλ και αποδείχθηκε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για αυτά εδώ τα μέρη.

Μπορεί να γνωρίζαμε μόνο τον έναν από τους δύο Egotrya (Beppe Loda) από τις διάφορες αφηγήσεις και άρθρα για την γέννηση και άνδρωση της cosmic / italo disco, για τους Egotrya να υπάρχουν ελάχιστα πράγματα στο διαδίκτυον και, σύμφωνα με το site του Synch, η παγκοσμίως πρώτη και τελευταία ζωντανή εμφάνιση τους (όπως ξαναείπαμε) αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα.

Οι δύο ιταλοί μπορεί να μην σου γέμιζαν το μάτι, λόγω ηλικίας και στυλ έμοιαζαν λίγο (ή πολύ!!) με ...ταβερνιάρηδες ("να κεράσω ένα κοκκινέλι;"!!!), αλλά με χρήση του κάθε minimoog που είχε ο καθένας μπροστά του (και ένα sampler για τα μπίτια και άλλες λούπες) έδωσαν ένα εκπληκτικό cosmic / italo disco show που έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις (για εμάς!) τόσο την κουτσουρεμένη τρίτη μέρα και το "έτσι και έτσι" συνολικά φετινό Synch.

Δυστυχώς το "ταξιδιάρικο" αλλά και ταυτόχρονα χορευτικό show των Egotrya στον άψογο χώρο του Αιθρίου του Μουσείου Μπενάκη παρακολούθησαν μόνο όσοι-ες δούλευαν στην παραγωγή του φεστιβάλ και στο μουσείο, οι φωτογράφοι των διαφόρων sites και μέσων, κάτι ξέμπαρκοι σαν και εμάς... α... και οι ωραίες κοπέλες στο διαφημιστικό stand μεγάλης εταιρείας τσιγάρων. Τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι αυτά. Όπως στρώνει κανείς, κοιμάται...

Ορίστε ένα δείγμα video από την εμφανισή τους...

Egotrya - 'Wind' (Live @ Synch Festival 2009)



Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου