Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Κορίτσιαααα... τα κορίτσια!

by lkrory21
Και μετά τους Women, οι Girls! Άλλο ένα γκρουπ με ungooglable (παρντόν;!) όνομα, αν και ετούτο εδώ το ντουέτο μας έρχεται από το San Francisco και όχι από τον Καναδά.


Συνοπολογίστε εδώ ότι το ντεμπούτο τους άλμπουμ (που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη από την Fantasy Trashcan) ονομάζεται Album, άντε να το "βρεις" στα ...γνωστά κατατόπια, δηλαδή!


Οι Girls, δηλαδή οι Christopher Owens και Chet Jr. White, έχουν ως τώρα κυκλοφορήσει ένα 7" ('Lust For Life' / 'Morninglight', ουδεμία σχέση το πρώτο με τον θείο Iggy) και ένα 10" ('Hellhole Ratrace'/'Solitude') και κάνουν αρκετό ντόρο τελευταίως στα μουσικά blogs (κυριώς across the pond ως τώρα...) με τον ευάκουστο lo-fi indie pop ήχο τους. Τους είχαμε δει επίσης live και στο εφετινό Primavera (σύμπτωση: μετά τους Women στην ίδια σκηνή - Pitchfork stage) και μας άρεσαν πολύ.


Περιμένοντας το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβρη να δούμε πως θα κινηθούν (indie darlings τύπου Pains Of Being Pure At Heart, Vivian Girls, κλπ ή κάτιτις παραπάνω;), προς το παρόν τα 4 τραγουδάκια συνολικά που έχουν ήδη κυκλοφορήσει είναι αρκούντως "κολλητικά", απολαυστικότατα και ότι πρέπει για καλοκαιρινό άκουσμα τουλάχιστον.

Για περισσότερες πληροφορίες, κλπ αξίζει πάντως να διαβάστε την σημερινή τους συνέντευξη στην Guardian, όπου πέρα της αγάπης τους για ...χάπια όλων των ειδών (fact, θα πάνε μπροστά αυτά τα παιδιά!) αποκαλύπτεται επίσης ότι ο ένας εκ των δύο μεγάλωσε
στο γνωστό χιπικο κοινόβιο/σέκτα Children Of God. Μμμ, μάλιστα!

Το ντεμπούτο 7" τους (sold-out εδώ και μήνες) μπορείτε να το κατεβάσετε σε εξαιρετικό vinyl rip μαζί με το artwork από το πάντα αξιόπιστο Pukekos ενώ το άρτι κυκλοφορηθέν 10" δίνεται και για δωρεάν download από την εταιρεία τους True Panther. Αξίζουν αμφότερα του χρόνου σας και του bandwidth σας!

Ακολουθούν και τα 2 ωραία βιντεάκια που υπάρχουν ήδη γυρισμένα από φίλους της μπάντας...

Girls
- 'Hellhole Ratrace'

Hellhole Ratrace
10", 2009




Girls
- 'Lust For Life'
'
Lust For Life' / 'Morninglight'
7", 2009




Αυτά προς το παρόν...

...See Ya In The Pit!

Links
Girls (Myspace)

Φωτος: 1. Girls @ Primavera 2009 (lkrory21) 2. Girls - Album cover 3 7" & 10" covers.


.

2 σχόλια: