Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ένα μιξ από τον ..."μπεκρή του ενυδρείου"(!)

by lkrory21
Στο αμερικάνικο (και πιο συγκεκριμένα από το LA) μουσικό blog Aquarium Drunkard έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν και στα διάφορα πολύ ενδιαφέροντα mp3 που "ανεβάζουν". Το εν λόγω blog διατηρεί και εκπομπή στο δορυφορικό ράδιο Sirius/XMU όπου παρουσιάζονται κυρίως νέα indie σχήματα που κατοικοεδρεύουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την εκπομπή δεν μπορούμε να την ακούσουμε στην Ευρώπη / Ελλάδα αλλά ευτυχώς στο εν λογω blog έχει ανέβει ένα πολύ ενδιαφέρον mix με τίτλο Aquarium Drunkard Show: A Companion Mix, Vol.1 που περιλαμβάνει 27 νέα ή και όχι τόσο νέα indie γκρουπς (μεταξύ αυτών οι Atlas Sound, Real Estate, Best Coast, The Drums, Trailer Trash Tracys, οι White Antelope του Robin Pecknold των Fleet Foxes, κλπ).

Περάστε λοιπόν από το αντίστοιχο post του Aquarium Drunkard για να ακούσετε ή να κατεβάσετε τα αντίστοιχα mp3s του Aquarium Drunkard Show: A Companion Mix, Vol.1. Προς το παρόν ακούστε με την βοήθεια του Youtube το 'Fake Blues' των Real Estate που περιλαμβάνεται στο ομότιτλο ντεμπούτο τους αλλά και στο Aquarium Drunkard Show: A Companion Mix, Vol.1:

Real Estate - 'Fake Blues'

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου