Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

My Awesome Mixtape!

by lkrory21
Όχι, δεν φτιάξαμε καμία mixtape και μάλιστα awesome, αν και μπορείτε να βρείτε εδώ γύρω διάφορες απέλπιδες προσπάθειες (συμπεριλαμβανομένων και των ηχογραφημένων εκπομπών για το Poplie Radio).

My Awesome Mixtape ονομάζεται μια αρκούντως ενδιαφέρουσα πενταμελής μπάντα (χωρίς κιθάρες!) από την Μπολόνια (ναι, της Ιταλίας). Κίνουνται στον ευρύτερο χώρο της indietronica / indie dance pop και υπάρχουν ως μπάντα με διάφορες μορφές από το 2006.



Μόλις κυκλοφόρησε από την ιταλική 42 Records το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο How Could a Village Turn Into a Town το οποίο, για να χρησιμοποιήσουμε μια φράση των ίδιων των My Awesome Collection, είναι "a collection of twelve songs about life, love, joy, happiness, tears and growing up in the city" και μπορέίτε να το ακούσετε ολόκληρο σε stream μέσω του soundcloud, ενώ υπάρχει διαθέσιμο για δωρεάν download το προηγούμενο EP τους (κυκλοφόρησε και σε 150 αριθμημένες ...κασέττες!) που έχει τον τίτλο Other Houses (direct zip link, περισσότερες πληροφορίες αλλά μόνο στα ...ιταλικά!).



Αν δεν σας "έψησαν"  όλα αυτά ε, τότε το εξαιρετικό video για το αρκούντως χαρωπό και "ανεβαστικό" 'Hearts To Lend' θα το κάνει! Βρείτε επίσης παρακάτω, ως δείγμα από το How A Village Could Turn Into A Town, το ίδιο τραγούδι και σε αρχείο mp3.

My Awesome Mixtape - 'Hearts To Lend' [official video]:



Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:
My Awesome Mixtape (off.site)


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου