Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

That's All Folks!

by lkrory21
Η ψηφοφορία έλαβε τέλος την 20η Δεκέμβρη και, επιτέλους, σήμερα βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα δια χειρός Gone4Sure που διοργάνωσε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρακαλώ, την ψηφοφορία για τα ελληνικά μουσικά και παραμουσικά blogs.




Τα αποτελέσματα τόσο για την δεκαετία όσο και για την χρονιά μπορείτε να τα δείτε παρακάτω στα αντίστοιχα posts: Albums 2009 40...21, Albums 2009 20...1, Albums Δεκαετίας 40...21, Albums Δεκαετίας 20...1 ή/και στον συγκεντρωτικό "κορβανά" μαζί με όλα τα posts των είκοσι ημερών.





Η όλη διαδικασία της καθημερινής ανάρτησης ήταν -όπως και τις άλλες χρονιές- επίπονη αλλά τρελό fun όπως τρελό fun ήταν να βλέπεις και όλα τα άλμπουμ των υπολοίπων, ειδικά της δεκαετίας! Ραντεβού για μιά από τα ίδια στην 1/12/2010!


Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Φώτος: Τα εξωφυλλα του #1 της δεκαετίας (Arcade Fire: Funeral) και χρονιάς (Animal Collective: Merriweather Post Pavillion) αντίστοιχα.




.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/12/09 5:38 μ.μ.

    Λευτέρη
    Τα σέβη μου
    Άψογος και φέτος.
    Του χρόνου, θα κόβουμε και εισιτήρια!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ για την όλη διοργάνωση και τον κόπο σου! Μετράω ήδη μέρες για την επόμενη ψηφοφορία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @gone4sure & @Μιχάλης: Thanx αλλά, γίνομαι κουραστικός που το επαναλαμβάνω, δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο!

    Και εισίτηρια, ε; Χμ! Καλή ιδέα! :-))))

    Προς το παρόν αναμένω την συνέχεια της φράσης "να τα πούμε σύντομα πάνω από πολλά και καθαρά ποτά."

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή