Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Unfortunately...

by lkrory21
{Ακολουθεί αυτούσια η δυσάρεστη ανακοίνωση του περιοδικού Muzine, Οι υπογραμμίσεις δικές μας}

Αυτή τη φορά δεν έχουμε πολλά καλά νέα.

Δυστυχώς στο κάλεσμα για συνδρομητές που θα βοηθούσαν το περιοδικό να συνεχίσει την έκδοσή του, η ανταπόκριση ήταν ελάχιστη.

Με αυτά τα δεδομένα, και καθώς η κρίση χτύπησε και το Muzine, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως το επόμενο τεύχος του περιοδικού θα είναι και το τελευταίο του.

Ίσως κάποια άλλη στιγμή, με περισσότερο πρόσφορο έδαφος, να ξανακυκλοφορήσει. Ίσως με κάποιον επενδυτή ή χορηγό. Ίσως στραφούμε περισσότερο στο διαδίκτυο. Ίσως να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά και να κρατήσουμε την ανάμνηση του πιο όμορφου περιοδικού που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τις ευχές όλων.

Όσον αφορά στους συνδρομητές, παλιούς και νεότερους, θα ενημερωθούν με την κυκλοφορία του τεύχους για το πώς θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Ας έχουν υπόψη πως αν θέλουν να βοηθήσουν τον εκδοτικό οίκο που για 2 χρόνια στήριζε το Muzine, μπορούν να εξαργυρώσουν το ποσό που πρόκειται να τους επιστραφεί με παλιότερα τεύχη του περιοδικού ή και με βιβλία του εκδοτικού οίκου. Ακόμα και τώρα κάποιοι που δεν έχουν τα παλιά τεύχη μπορούν να γραφτούν συνδρομητές για να τα αποκτήσουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ όσους μας στήριξαν μέχρι τώρα.

Το τελευταίο τεύχος θα είναι αφιερωμένο στο μέλλον των μουσικών εντύπων αλλά και της μουσικής γενικότερα. Μπορεί οποιος θέλει να μας στείλει την γνώμη του με αφορμή την αναστολή έκδοσης του περιοδικού και η συντακτική ομάδα θα επιλέξει κάποια από τα κείμενα για να δημοσιευθούν, στο info@haramada.com.

Όσοι βρεθείτε στην Πάτρα στις 19 του μήνα μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί μας την συναυλία του Monsieur Minimal που συνδιοργανώνουμε με το Mojoradio. Ελπίζουμε πως δεν θα εξαφανιστούμε από το μουσικό χάρτη και με την πρώτη ευκαιρία θα έχουμε κάτι καινούργιο κι αξιόλογο να παρουσιάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας.

Σήμερα το βράδυ (σ.σ. χθες, Τετάρτη 9/12) και κάθε Τετάρτη 7-9 μ.μ. θα συνεχίσουν οι εκπομπές του Muzine στο www.mindradio.gr όπου μπορείτε να ακούτε τις μουσικές μας επιλογές.

Και πάλι ευχαριστούμε,


----------

Ένα μικρό σχόλιο:
Σαφώς η κατάσταση για τα μουσικά έντυπα τόσο διεθνώς όσο και εδώ δεν είναι ρόδινη. Το FACT ανέστειλε την έντυπη του έκδοση, το Plan B έκλεισε τελείως, το PASTE αναγκάστηκε να "βγάλει δίσκο" για donations μέσω του site του για να επιβιώσει (προς το παρόν), κλπ, κλπ, κλπ. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για την μικρή μας εγχώρια αυτοαναφορική και ολίγον "όλα στο τζαμπέ, φιλαράκι" laternative/ τάχαμου hipster σκηνή να μην μπορεί να στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ μια αξιόλογη προσπάθεια = ένα διμηνιαίο καλογραμμένο περιοδίκο που με ελάχιστο κόστος (7,5€ ευρώ όταν ένα ψωροκοκταίηλ στα hip μαγαζιά που συναγελαζόμαστε κοντεύει να κοστίζει τα διπλά!) προσέφερε πλούσια ύλη αλλά και 2 (ολογράφως: Δύο) cd με ΦΡΕΣΚΙΑ μουσική (όχι παραπετάματα ούτε από τα ...αζήτητα).

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Full Disclosure: Το muzine έχει δημοσιεύσει με την άδεια μου ένα post από το παρόν blog στο τεύχος #2 και ένα άρθρο μου στο τεύχος #6.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου