Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Upcoming Releases: Here's To Taking It Easy

by lkrory21
Η αγάπη σε αυτά εδώ τα μέρη για τον Phosphorescent (ή κατά κόσμον Matthew Houck) είναι γνωστή. Όχι μόνο τα έχουμε πει και ξαναπεί από εδώ γύρω αλλά τα δύο προηγούμενα άλμπουμ του φιγούραραν στα top20 του παρόντος blog για τις αντίστοιχες χρονιές (Pride - 2007, To Willie - 2009).


Άρα χαράς ευαγγέλια καθώς, σύμφωνα με το Pitchfork, ο Phosphorescent πρόκειται να κυλοφορήσει νεο άλμπουμ τον Μάη που μας έρχεται με τίτλο Here's To Taking It Easy και πάντα βέβαια από την Dead Oceans. To άλμπουμ θα περιλαμβάνει εννέα τραγούδια και όπως στο To Willie, σε αντίθεση με το Pride και παλαιότερες ηχογραφήσεις όπου ηχογραφούσε τα πάντα μόνος του, ηχογραφήθηκε παρέα με την υπόλοιπη πενταμελή tour μπάντα του.


Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν θα παραμείνει στις alt.country / americana δρόμους του To Willie ή θα επιστρέψει στα πιο indie / psychedelic / free folk του Pride. Αν κρίνει πάντως κανείς από το πρώτο και αρκούντως ανεβαστικό τραγούδι του δίσκου, 'It's Hard to Be Humble (When You're From Alabama)', που είναι ήδη διαθέσιμο ως δείγμα μάλλον ισχύει το πρώτο αλλά αναμένουμε μέχρι να ακούσουμε ολόκληρο το άλμπουμ.

Ορίστε το πλήρες tracklist του επερχόμενου Here's To Taking It Easy:

01. It's Hard to Be Humble (When You're From Alabama)
02. Nothing Was Stolen (Love Me Foolishly)
03. We'll Be Here Soon
04. The Mermaid Parade
05. I Don't Care if There's Cursing
06. Tell Me Baby (Have You Had Enough)
07. Hej, Me I'm Light
08. Heaven, Sittin' Down
09. Los Angeles

...και ορίστε το πρώτο τραγούδι του δίσκου ως δείγμα:

 

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Phosphorescent (Myspace)
Phosphorescent (Dead Oceans)

P.S. Λέτε να πάει για το hat-trick ο φίλτατος Matthew? Είδομεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου