Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

[Forever Dilating Eye]

by lkrory21

Sinoia Caves - 'Forever Dilating Eye'
 Beyond The Black Rainbow, 2/9/14, Jagjaguwar

Χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι ο καναδός μουσικός Jeremy Schmidt (βλ. επίσης Black Mountain) ότι όχι μόνο διατήρουσε ακόμα το ψευδώνυμο Sinoia Caves με το οποίο είχε κυκλοφορήσει το synth prog αριστούργημα ταντζεριν-ντρημ-ικής -και όχι μόνο- υφής The Enchanter Persuaded (2006, Jagjaguwar) αλλά έχει συνεισφέρει και την μουσική στο retro sci-fi ντεμπούτο φιλμ Beyond The Black Rainbow (2010) του Panos Cosmatos (δεν το εχω δει, οσονούπω, εδώ το καλό trailer για όποιον-α ενδιαφέρεται).

Η μουσική λοιπόν του Sinoia Caves -ο οποίος χρησιμοποίησε σχεδον αποκλειστικά αναλογικά σύνθια επόχης όπως μας λέει εδώ- από το εν λόγω φιλμ κυκλοφορεί στις αρχές του Σεπτέμβρη, από την Jagjaguwar φυσικά, και εννοείται το 'Forever Dilating Eye' παραπάνω με έχει ψήσει τα μάλα ως πρώτο δείγμα.

Ας ξαναθυμηθούμε επ' ευκαιρίας και το "epic is an understatement" 'Sundown in the New Arcades (Milky Way Echo)' από το The Enchanter Persuaded για να πάρετε μια ιδέα για το τι ηχοτοπία είναι ικανός να σκαρώσει ο Jeremy στα σύνθια...

1 σχόλιο: