Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

[L.S.D. O.G.]

by lkrory21

Πάνε οι εποχές που το λεγόμενο cloud rap "μεσουρανούσε" ως η νέα τάση (θυμίζω εδώ και το δικό μου αφιέρωμα @ poplie radio τότε που η εν λόγω σκηνή ήταν στα ντουζένια). Σήμερα ακόμα και ο Based God Lil B έχει σταματήσει να βγάζει δύο mixtapes το μήνα με 20+ κομμάτια έκαστο, σχεδόν μόνο οι Clams Casino και Ryan Hemsworth (άντε και οι Friendzone) έχουν μείνει στον αφρό ως παραγωγοί, ο A$AP Rocky έχει γίνει fashion curator και έχει μπει για τα καλά στο mainstream βγάζοντας δίσκους με ανάμεικτα αποτέλεσματα (πάντως όταν δεν προσπαθεί να το παίξει MGMT ξέρω γω, μας χαρίζει ακόμα απίθανα Houston via Memphis throwbacks όπως το 'Wavybone' που ακούσαμε στο Season 6 Episode 29). Το ντουέτο των Main Attrakionz είναι το πιο συγκροτήμενο σχήμα που βγήκε μέσα από όλον τον συρφετό και το 808s & Dark Grapes II να παραμένει το καλύτερο δείγμα όχι μόνο του σχήματος αλλα όλου αυτού του ήχου.

Και ενώ περιμένoyμε εδώ και δύο χρόνια σχεδόν να κυκλοφορήσουν το 808 & Dark Grapes III που μας έχουν υποσχεθεί (και με τους Friendzone να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την παραγωγή υποτίθεται), το Steadybloggin' μάζεψε σε μια ωραιότατη συλλογή υπό τον τίτλο L​.​S​.​D. O​.​G. (Loosies in the Sky with the Diamonds Of God) 22 "ξέμπαρκα" κομμάτια (2010-2012) από την χρυσή εποχή των Main Attrakionz -δικά τους, σόλο κομμάτια από τα 2 μέλη, guest features σε άλλους γνώριμους της σκηνής, κλπ-  που δεν βρήκαν θέση στον ορυμαγδό κυκλοφοριών τους τότε.

Ακούς/"κατεβάζεις" μέσω bandcamp παρακάτω γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να τσεκάρεις για τι ήταν/είναι ικανό το ντουέτο των Mondre M.A.N. και Squadda B από το Oakland της Καλιφορνία μέχρι να βγεί σε κάποια μορφή στα ίντερνετς το 808 & Dark Grapes III.

2 σχόλια: