Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That

by lkrory21
Για αρχή ολίγον από Δημοτικές - Νομαρχιακές:

Τώρα, εδώ που τα λέμε, μεταξύ Παπαγεωργόπουλου και Αράπογλου που καλούνται να διαλέξουν την Κυριακή οι Θεσ/νικείς είναι αυτό που λέμε "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"! Αν ρίξεις άκυρο ή λευκό, θα βγει ο Billy the Kid αλλά από την άλλη Αράπογλου; Έλεος!

Τώρα, το γιατί ξαναβγήκαν ο κος "Πρόσεξε πως μιλάς στον Νομάρχη" στην Νομαρχία Θεσ/νίκης και η Φώφη (Τι έκανε 4 χρόνια, άγνωστο!) στην Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς χρήζει σοβαρής έρευνας από ψυχολόγους και κοινωνιολόγους.


Το 10,5% του Α.Τσίπρα στην Αθήνα και το 16% του Γ.Μπουτάρη στην Θεσ/νίκη είναι πάντως ελπιδοφόρα, αρκεί να μην αποδειχθούν πυροτεχνήματα ή εφαλτήρια συμπράξεων με το "σοσιαλιστικό" -ναι, εδώ γελάνε!- (Μ)ΠΑ(Τ)ΣΟΚ.

Πάμε "στα δικά μας" τώρα:

Το περασμένο Σ/Κ βρεθήκαμε στο 11ο Φεστιβάλ της Βαβέλ στην Τεχνόπολη (Γκάζι). Πολύς κόσμος, κάτι σαν κοσμική εκδήλωση της alternative / εναλλακτικής lifestyle -ή όπως άλλιως θέλετε να το πείτε- Αθήνας (ουφ!). Από αντιεξουσιαστές (λέμε τώρα) μέχρι "κραγμένες designers" που εύστοχα γράφτηκε σε κάποιο άλλο blog που δεν ενθυμούμαι τώρα! Ωραίες συναυλιούλες (ειδικά οι πάντα άψογοι Dubient και οι One Drop) και πολλά ωραία έργα σε έκθεση. Ξεχωρίσαμε τις αφίσες συναυλιών του Chuck Sperry (ειδικά αυτές των Tool και Gogol Bordello ήταν άψογες!) αλλά και την έκθεση των Τσέχων Υπερρεαλιστών. Κάποια από τα έργα της έκθεσης μπορείτε να δείτε εδώ, στο blog του φίλου Scottkey.

Και μιας και είμαστε στα ...περι τέχνης να σας προτρέψουμε να παρευρεθείτε στην έκθεση "One Minute..." που θα λάβει χώρα στο Art Bar Restaurant ALBA (Ασημακοπούλου 3 και Αγ.Ιώαννου, Αγ.Παρασκευη) από 31/10 έως 19/10.



27 video performances του ενός λεπτού από ισάριθμους καλλιτέχνες. Μεταξύ αυτών και οι πολύ καλοί φίλοι μας Έλλη Καραβανάκη και Φάνης Λογοθέτης (link). Τσεκάρετε το!

Είδαμε τελικώς στο σινεμά το Thank You For Smoking (link) του Jason Reitman που προβλήθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας. Οκ, δεν πέσαμε και από την καρέκλα από τα γέλια αλλά ήταν αρκετά καλό. Εδώ το trailer:



Σήμερα, 10:00 μ.μ. στην ΝΕΤ (link), το 5ο και 6ο επεισόδιο του Β' κύκλου της αμερ. σειράς LOST ("Οι Αγνοούμενοι"). Τελικά έχει πολύ πιο fun να περιμένεις να δεις τα επεισόδια εβδομαδιαίως παρά να τα "καταναλώσεις" μονοκοπανιά (όπως είδαμε τον 1ο κύκλο) σε DVD ή ...DivX!

Πολλές και καλές νέες κυκλοφορίες έχει εντός του 2006 από την καναδέζικη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξάρτητη Constellation Records (link) η οποία δείχνει να ανακάμπτει δυναμικά (στο site μιλά μέχρι και διάθεση του καταλόγου της σε digital download σύντομα!).

Λίγο το ότι το μεγαλύτερο της όνομα (έλα τώρα, για τους unbelievably good Godspeed Υοu Black Emperor! μιλάμε...) έχει αναστείλει δυστυχώς τις δραστηριοτητές του, λίγο κάτι μετακομίσεις, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, η CST Records είχε φύγεί κάπως από το "προσκήνιο". Μερικές από αυτές τις κυκλοφορίες: Lyllabye Arkestra, Glissandro 70, Feu Therese, o δεύτερος δίσκος για τους Black Ox Orkestra. Σύντομα κάποια θα τα δούμε πιο αναλυτικά σε επερχόμενα (Un)Known Pleasures.

Επιπλεόν, οι Do Make Say Think (το έτερο σούπερ και προσωπικά πολυαγαπημένο όνομα της CST) ξεκινάνε περιοδεία με τους Broken Social Scene (μην χαίρεστε, μόνο στο Αμέρικα!) και ετοιμάζονται για την κυκλοφορία νέου άλμπουμ (επιτέλους!) στις αρχές του 2007.

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου