Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2006

Make Way For The S - O - V!

by lkrory21
"It's officially the biggest midget in the game..."

Είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της hip-hop σήμερα μια 20χρονη βρετανίδα chavette (link) από την σκηνή της Grime (link) / British Hip-Hop που ακούει στο όνομα Lady Sovereign (κατα κόσμον Louise Amanda Harman) που αποκαλεί τον εαυτό της "midget" και δηλώνει "Ι can't dance and I really can't sing all, I can do only one thing and that's be Lady Sovereign" ?

Photobucket - Video and Image Hosting

Πιθανόν όχι, αλλά από την άλλη είναι η πρώτη μη αμερικανίδα που υπογράψε στην φοβερή και τρομερή Def Jam, έχει ήδη συνεργαστεί με τον AD Rock (των Beastie Boys), την Missy Elliot, τους Streets και άλλους! Έχει ήδη κυκλοφορήσει διάφορα singles και EP σε H.Π.Α. και Μ.Βρεττανία και οσονούπω κυκλοφορεί το ντεμπούτο LP της με τίτλο Public Warning.

Photobucket - Video and Image Hosting

Είναι γεγονός ότι όσο ...μπόι της λείπει, τόσο τσαγανό δείχνει να έχει! Φυσικά η Lady Sovereign δεν ανακαλύπτει μουσικά και στιχουργικά την ...Αμερική. Θα βρείτε πάντως ενδιαφέροντα minimal στην παραγωγή hip - hop anthems, πολλές φορές διανθισμένα με απολαυστικά αυτοσαρκαστικούς στίχους. Αν μην τι άλλο πάντως, η Lady Sovereign είναι μάλλον πιο ενδιαφέρουσα ως παρουσία στην Pop από την μάλλον υπερπροβεβλημένη και ολίγον "άνοστη" Lilly Allen.

Λοιπόν, εδώ (Pitchfork Media) μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο προς download το remix του "Love Me Or Hate Me" όπου συμμετέχει η Missy Elliott και αν θέλευε περισσότερα mp3s προς ακρόαση, κλπ τσεκάρετε εδώ το Hype Machine!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Lady Sovereign (off.site)
Lady Sovereign (MySpace)
Lady Sovereign (Wikipedia)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου