Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2007

Bring that Monitor... Back!

by lkrory21
Καλησπέρα σε όλους - ες, καλή χρονια και ότι επιθυμείτε... να το πάθετε!

Το παρόν blog επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς σιγά - σιγά μετά από διακοπή 3 εβδομάδων περίπου (πλην του ποστ με τα καλύτερα της χρονιάς - κατά την γνώμη μας πάντα!)...

Ξεκινάμε το νέο έτος στο παρόν bog με ολίγον ...metablogging και μια κακή είδηση που ίσως γνωρίζετε όσοι - ες ασχολείστε με το άθλημα (ή μήπως άθλο;) της ανάγνωσης ή/και διατήρησης ιστολόγιου.

Δυστυχώς το monitor.vrypan.net -ελληνικός blog aggregator που ανδρώθηκε στα ...πέτρινα χρόνια του ελληνικού blogging και κατέληξε ο κύριος πόλος και το επίκεντρο της ελληνικής blog-όσφαιρας μαζεύοντας posts από 1900+ ελληνικά blogs- μας ..άφησε χρόνους! Ο λόγος: Η διαμάχη μεταξύ του διαχειριστή του monitor και διαχειρίστριας blog που ήθελε να αφαιρεθεί το feed της από το monitor (λες και ότι γράφεις στο internet δεν μένει για χρόνια σε cached σελίδες, internet archive, κλπ, κλπ! Τελος πάντων).

Περισότερα για το ζήτημα μπορείτε να διαβάσετε εδώ (η άποψη του διαχειριστή του monitor) και εδώ (η άποψη της blogger) καθώς και σε 10άδες άλλα blogs (ναι, δεν υπάρχει πια το monitor να κάνετε αναζήτηση, μαλακία δεν είναι αυτό;) και να αποκτήσετε την δική σας γνώμη. Εμείς πάντως γελάσαμε πολύ με το παρακάτω απόσπασμα της blogger στην ανταλλαγή e-mails με τον διαχειριστή του monitor.vrypan.net όπως δημοσιεύεται εδώ:
"Δεν πιστεύω να περιμένεις, ένεκα "ελευθερίας της πληροφορίας"
να δεχθεί ο Carl Bernstein να δημοσιεύονται τα κείμενα του στην
Βαβούρα ή δίπλα στου Τράγκα."
Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι-ες στο monitor είμαστε Τράγκες; ...?

Αυτά... περί monitor, "εις αύριον τα σπουδαία"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου