Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2007

Fly High Brave Dreamers...

by lkrory21
Παλιοί καλοί γνώριμοι του ελληνικού κοινού και συχνοί επίσκεπτες για συναυλίες οι Chris Eckman και Carla Torgeson (είτε ως Chris & Carla ή ως The Walkabouts) επανέρχονται με νεό album, Fly High Brave Dreamers (link ) που κυκλοφορεί οσονούπω από την γνωστή και μη εξαιρετέα Glitterhouse.To Fly High Brave Dreamers έρχεται ως κυκλοφορία των Chris & Carla σχεδόν 9 χρόνια μετά τo προηγούμενο Swinger 500 (
link) του 1998. Επιπλεόν πιθανόν να θυμάστε και το πολύ καλό, ζωντανά ηχογραφημένο στον παλιό Μύλο της Θεσ/νίκης με την συμμετοχή ελλήνων μουσικών, Nights Between Stations: Live In Thessaloniki ( link) του 1995.

H επερχόμενη περιόδεια για την προώθηση του Fly High Brave Dreamers περιλαμβάνει και την Ελλάδα οπότε σημειώστε και τις παρακάτω ημερομηνίες στο ...καρνέ σας:

Chris & Carla
15 & 16 Μαρτίου 2007
Corto Maltese

Για την κυκλοφορία του Fly High Brave Dreamers υπάρχει
αποκλειστικό site με τον ίδιο τίτλο όπου μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για το άλμπουμ, για την επερχόμενη περιοδεία, στίχους, κλπ αλλά και streams με δείγματα από το άλμπουμ.

Σαν να συναντάς έναν παλιόφιλο που είχες να δεις χρόνια και νοιώθεις σαν να μην άλλαξε τίποτα!

Links:
Fly High Brave Dreamers (off.site)

Fly High Brave Dreamers (Glitterhouse)
The Stopping-Off Place
Ανεπίσημο αλλά πλήρως ενημερωμένο site αφιερωμένο στους Walkabouts αλλά και όλες τις σόλο δουλειές,side projects, κλπ. Πολύ καλό!
Glitterhouse Records & Mailorder


Φώτο: flyhighbravedreamers.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου