Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Το πιό εύστοχο (αλλά και αστείο) σχόλιο για το πέρασμα του "Rock" FM 96,9 σε νέα χέρια και νέα διέυθυνση ειπώθηκε στα σχόλια άσχετου post στο blog http://manolisvardis.wordpress.com:

12. potatojunkie - February 1, 2007 σε άλλα νέα της ημέρας νέος διευθυντης του rock fm είναι ο 267 (aka τσαουσόπουλος)..
13. J.McManus - February 1, 2007 Το γνωρίζω αλλά ΔΕΝ το σχολιάσα διότι θα θεωρηθεί προσβολή νεκρού: Dead Man Walking!

Έτσι και αλλιώς ως ραδιοσταθμός ήταν ήδη "νεκρός" στην συνείδηση των μουσικόφιλων μιας και εδώ και καιρό είχε μεταβληθεί σε ανούσια αναπαραγωγή playlists...

Τελικά δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας σοβαρός ρ/σ στα αθηναϊκά "ερτζιανά". Μη χολοσκάτε όμως! Στην εποχή του internet και της ADSL υπάρχουν λύσεις πχ Soma FM (διάφορα streams με πολύ καλές επιλογές από ανεξάρτητες κυκλοφορίες και πληθώρα μουσικών genres).

A bit of a late comer στις τηλεοπτικές σειρές αλλά αυτό το άτιμο το Prison Break... πολύ cliffhanger ρε αδερφέ! Αμά αρχίσεις να βλέπεις επεισόδια, σε πιάνει το ξημέρωμα! Άντε να ξυπνήσεις για δουλειά μετά... Για να δούμε τι θα κάνεις ρε Scoffield τώρα που χάλασε όλο το σχέδιο (Ναι, είμαστε στα μέσα του πρώτου κύκλου)...

Για να πάμε μια βόλτα από τα συναυλιακά, προχτές στον DJ Krush έγινε... χαλασμός κυρίου! Κόσμος και κοσμάκης... Δηλαδή αν γινόταν η συναυλία Σάββατο και όχι Τετάρτη θα έκλεινε η Πειραιώς; Είδατε τι γίνεται όταν έχει κανείς λογικές τιμές εισιτηριών (μόλις 10€) και όχι ακατέβατες 30/40/50άρες; Ωραίος ο ιάπωνας πάντως, παραλίγο να "κάψει" και τα ηχεία! Καλές συναυλιούλες πάντως αυτό το Π-Σ-Κ:

Σήμερα (2/2/2007) Isobel Campbell και Mark Lanegan στο Gagarin 205.

Επιπλεόν σήμερα (2/2/2007) και αύριο (3/2/2007) η Holy Golightly στο Planet Music. Επ' ευκαιρίας, διαβάστε και μια αποκλειστική συνέντευξη της στο ολοκαίνουργιο mixtape.

Αύριο (4/2/2007) στο Fuzz, οι Koop.

Εκτός όλα από αυτά, παίζουν και κάτι "προηγούμενα" με τους αξιότιμους κυρίους William of Ockham, John Locke και George Berkeley, μια συνάντηση για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, κάτι παραλειπόμενα επεισόδια από Lost και Carnivale, κάτι party, όχι Π-Σ-Κ ούτε εβδομάδα δεν φτάνει!

Αυτά προς
το παρόν...
...See Ya In The Pit!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/2/07 1:57 μ.μ.

    Έχουμε αναπτύξει μιά άνεση αυτά τα χρόνια, εγώ κι ο bruce από το Λονδίνο, να λειτουργούμε και λίγο σαν chat room στα ποστάκια μας!

    Το ποστ ήτο άσχετο μεν, εγώ σαν παληός παραγωγός (1993-95) όμως έχω πολύ σχετική πίκρα επί του θέματος!

    Το κανονικό blog μου άλλωστε είναι αυτό, αν δεν το γνωρίζεις αδερφέ:

    http://cassettes.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι γνωρίζω και το Cassettes blog (αν και δεν έχω κατεβάσει τίποτις!!!) όπως και τα παλαιότερα σου blog (που άνοιγαν και έκλειναν κατά βούληση!). Από τα κατά καιρούς γραφόμενα σου έχω αντίληφθεί την πίκρα σου για το ζήτημα του "Rock" FM (νομίζω ότι τα εισαγωγικά επιβάλλονται πλέον!). C U!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι πολύ που ανακαλύπτω ένα ενδιαφέρον μουσικό μπλογκ (και επίσης και κάποιον άλλον που να προτείνει τον καταπληκτικό soma fm).

    Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλετε επισκεφτείτε και τη δική μου προσπάθεια www.music-for-dummies.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή