Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Ήλιος και Δάδα μας κάψανε! Ας τα σβήσουμε!

by lkrory21
Μα για ποιους μιλάμε; Μα για τα δύο "μεγάλα" κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει... αν δεν το έχετε καταλάβει. Θέλετε ένα πρόσφατο παράδειγμα: ΠΑΣΟΚ αποχαρακτηρίζει από δασική έκταση 62,5 στρέμματα στην Πάρνηθα το 2003, ΝΔ το 2007 (25/8, μόλις προχθές!) συνεχίζει με νέο ΦΕΚ να τα χαρίζει στο καζίνο αφού κάηκαν μαζί με χιλιάδες άλλα ούτε 2 μήνες πριν... (Αθεόφοβοι, ούτε την πάπια για ένα εξάμηνο δεν κάνανε για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ...).

Καλά λοιπόν είπε ο (αντιπαθής) κος Χατζηνικολάου χθες:

"Δηλαδή τα καμμένα της Πάρνηθας ήταν ήδη καμμένα".

Την κάψανε μεν την μικρή μας μπανανία αλλά ποιος τους έδωσε την άδεια να το κάνουνε? Όλοι όσοι τους ψηφίζουμε όλα αυτά τα χρόνια βγάζοντας μόνοι μας τα ματάκια μας. Ήρθε νομίζω η ώρα να τους δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε όποτε θέλουμε αυτήν την άδεια πίσω! Η 16η Σεπτεμβρίου 2007 είναι μια πάρα μα πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να τους πούμε (και στους 2): Απολύεστε, κύριοι!!! Αντιγράφοντας λοιπόν από το demasamere:

KΑΨΑN THN EΛΛΑΔΑ-KΑΨE TOYΣ KΑI EΣY!
KΑMIΑ ΨHΦOΣ ΣE NΔ KΑI ΠΑΣOK .
ΔIΑΛEΞE KΑI ΨHΦIΣE ΑΛΛO KOMMΑ.
OXI ΑKYΡΑ-ΛΕΥΚΑ

Εμείς θα προσθέταμε ούτε αποχή είτε για ιδεολογικούς λόγους είτε λόγω apolitik - lifestyle στάσης.

Πρέπει οπωσδήποτε σε αυτές τις εκλογές όλοι-ες μας να ψηφίσουμε κάποιο μικρό κόμμα (ας κρίνει ο καθένας μας πιο είναι πιο κοντά στα πολιτικά του πιστεύω) ώστε να φάνε γερό στραπάτσο τα δύο κόμματα "εξουσίας" (διάβαζε: μάσας, ξάπλας και απίστευτης ανικανότητας). Τόσο το άκυρο / λευκό όσο και η αποχή όχι μόνο δεν επηρρεάζουν τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά αντιθέτως τους βολεύει. Αν θέλετε ενδελεχή ανάλυση γιατί συμβαίνει αυτό με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο δείτε εδώ το άρθρο "Όχι άκυρα όχι λευκά όχι αποχή" (Π από το blog Gravity And The Wind) ή το "Read This" από CPIL.

Διαβάστε επίσης: ΟΧΙ, Ξεκίνησαν, Κάψαν' την Ελλάδα; Καψ' τους και εσύ, Πήρε Φωτιά Ο Κώλος Μας, κλπ.

Και αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις σφιχτές, πνιγηρές, προκαλούσες ασφυξία αγκαλίες του (Μ)ΠΑ(Τ)ΣΟΚ και της Νέας Διδυμοκρατίας και δεν γίνεται να μην τους ψηφίσεις ξανά (ρουσφετάκια, υποσχέσεις, το αυθαιρετάκι σου, κλπ. Ξέρεις εσύ!), τουλάχιστον μην σταυρώσεις στο κωλόχαρτο ψηφοδέλτιο με τον ήλιο ή την δάδα τα "τζάκια", τα γνωστά επώνυμα, τα υπερπροβεβλημένα στελέχη, διατελέσαντες υπουργούς - υφυπουργούς, τραγουδιάρες, ηθοποιούς, "καλλιτέχνες", δημοσιογράφους, άνκορμεν, αθλητές και άλλα τέτοια ....φρούτα. Το ξέρω, δεν μένουν πολλοί-ες αλλά προτίμησε νέα, μη φθαρμένα και κάπως σοβαρά πρόσωπα κάτω των 35 ετών... (άμα βρεις κανένα, σφύρα μου!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου