Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Atlas Sound Free EP & More!

by lkrory21
Χθες ήταν οι Okkervil River, σήμερα η σειρά των Atlas Sound για δωράκι!. Οι Atlas Sound είναι το solo project του Bradford Cox που έβαλε προσωρινά στο "ψυγείο " τους Deerhunter μετά από μια αρκετά επιτυχημένη ("καλιτεχνικά" τουλάχιστον, εμπορικά δεν έχουμε ιδέα πως κινείται) χρονιά, βλ. Cryptograms, Fluorescent Grey EP, μπόλικες συναυλίες σε Ευρώπη και Η.Π.Α., κλπ.
Έτσι λοιπόν χθες και ο Brandon κυκλοφόρησε το Holiday EP #1 (άρα να περιμένουμε και άλλο?) δωρεάν προς download μέσω του blog του. Περιλαμβάνει τα παρακάτω tracks σε ένα zip που μπορείτε να βρείτε εδώ:

1. Children's Choir Rehearsal
2. Requiem For All The Lonely Teenagers With Passed Out Moms
3. 10th Grade Concept Map

Αυτό τον καιρό ο Bradford Cox ετοιμάζει το ντεμπούτο των Atlas Sound με τίτλο Let the Blind Lead Those Who Can See but Cannot Feel που θα κυκλοφόρησει τον Φεβρουάριο του 2008 από την Kranky Records.

Παράλληλα στο blog του Bradford Cox που ποστάρει σχεδόν καθημερινά θα βρείτε μακροσκελή posts πλήθος mp3s των Atlas Sound προς download (μεταξύ αυτών και ενδιαφέρουσες διασκευές σε Neil Young, Velvet Underground, κλπ), mixtapes, τουλάχιστον άλλο ένα free EP με τίτλο Altitude Sickness και μια μεγάλη συμπάθεια προς τους Stereolab. Ο ήχος των Atlas Sound είναι κάπου μεταξύ shoegaze / ambient pop / κλπ όχι πολύ μακριά από αυτά που έκανε ο Kevin Shields στο soundtrack του Lost In Translation και αν είναι τέτοιας ποιότητας και το επερχόμενο άλμπουμ μιλάμε ήδη για το Top20 του 2008 (Oh, no, not again!).

Links:
Bradford Cox (Myspace)
Φώτο από το blog του Bradford.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/07 12:22 π.μ.

    Hello Lkrory!
    Keep up the good job.
    Μπήκε και ο zeugolator στο παιχνίδι και τα ανέβασε όλα μαζί. Πρόσθεσέ τον στο shared.
    Ποιος διάολος είναι πάλι ο Bradford Cox; :-)
    - gone4sure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Τον πρόσθεσα και τα πρόσθεσα τα posts του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/07 8:05 μ.μ.

    Ο Brandon και η...Brenda??
    xoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή