Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Fuck (Me) Buttons...

by lkrory21
Εννοείται πως το Street Horrrsing είναι από τα πιο ενδιαφέροντα δισκάκια της σεζόν και η κίνηση της Alterground να φέρει τους Fuck Buttons "τώρα που γυρίζει" είναι πολύ καλή και παραπάνω από ευπρόσδεκτη και οι πρώτοι που χαρήκαμε είμασταν εμείς (έστω και αν οι Espers/Vetiver αναβλήθηκαν!) αλλά...


...ρε παιδιά ...για σταθείτε ...η τιμή του εισιτηρίου είναι τουλάχιστον εξωφρενική! 30 προπώληση, 35 ταμείο? Είμαστε σοβαροί;

Στο AN Club θα εμφανιστούν (Δευτέρα 3/11/2008), δύο άτομα είναι και σιγά τον εξοπλισμό που θα κουβαλάνε, δεν είναι και οι ...Pink Floyd(!!!) για να πεις ότι τα μεταφορικά είναι και τόσο αυξημένα ή οτιδήποτε άλλο! Στην Ευρώπη δηλαδής πως παίζουν με κάτω από την μισή τιμή; Δείτε ενδεικτικά παρακάτω πόσο κοστίζει το εισιτήριο όταν παίζουν μόνοι τους σε clubs (όχι σε φεστιβάλς ή με άλλα αντίστοιχα γκρουπς):


3/10/2008, Point Ephemere, Παρίσι, Γαλλία, ...12€ (!)
15/10/2008, Stuk Club, Leuven, Βέλγιο ...13€ - προπώληση ...11€(!!)
30/10/2008, L' Olympic, Nantes, Γάλλια ...14€ (!!!)

Τι να πει κανείς...

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Links:
Alterground (Myspace)
Fuck Buttons Concert Listings (last.fm)
Fuck Buttons (off.site)
Fuck Buttons (Myspace)

3 σχόλια:

  1. Τους έχασα στη δανία (γιατί έπεζε Prince Billy στη δίπλα σκηνή)...αλλά με 30 ευρώ:
    α. Μόνος θα πάω γιατί οι κολλητοί πήγαν να με πλακώσουν στο ξύλο όταν πηγαίναμε Επίδαυρο και έβαλα το Street Horsing στη διαπασών (μόνο εγώ τους εκτιμώ)
    β. Κάι να τους άρεσε 30 δεν σκάνε (35 δηλαδή καθώς πλέον μόνο στην πόρτα έχω χρόνο να αγοράζω)...

    Τι να κάνουμε...θα υποστούμε και άλλη μια καταφανή κλοπή εναντίον μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα! Εγώ τους έχασα λόγω Cat Power στην παραδίπλα σκηνή - και το μετάνιωσα γιατί αν και απωθημένο η τύπισσα ήταν λιωμα και η φωνή δεν έβγαινε. Στα συν πάντως ότι η backing μπάντα της "πέταγε"!

    Για την ιστορία, εγώ δέχομαι όλα τα επιχειρήματα που ακούμε κατά καιρόυς περί απόστασης / αυξημένων μεταφορικών, περί μικρής αγοράς / κοινού, περί κουλτούρας, κλπ αλλά όχι και 100% (και βάλε) καπέλο σε σχέση με τιμές εισιτηρίων στας Ευρώπας! Και με τους μισούς μισθούς στην τσέπη! Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άστα να πάνε...σιγά τα έξοδα που θα έχουν (και παρότι μ'αρέσουν δεν είναι δε και κανά μεγάλο όνομα...)

    η δε cat κλασσικά και σε εμάς λιώμα...αλλά το περιμέναμε (πάντα έτσι είναι) οπότε δεν μας πείραξε (είναι θεά όπως και να είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή