Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Vanilla Swingers!

by lkrory21
Τα είπανε ήδη και πολύ ωραία ο River Phoenix και ο Zeugolator στα αντίστοιχα blogs τους για ετούτο εδώ το ντουέτο που ακούει στο όνομα Vanilla Swingers και το "κολλητικό" πρώτο τους indie pop δισκάκι οπότε δεν υπάρχει λόγος για πολλά - πολλά λόγια (= φτώχεια, ως γνωστόν!).


Πέρνατε από τα αντίστοιχα posts (1, 2) και μετά από το site των Vanilla Swingers όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το ομώνυμο και concept (ένα love story στην διάρκεια των χρόνων) πρώτο άλμπουμ τους με την πολύ ωραία παραγωγή και τους ακόμα πιο ωραίους στίχους. Να σημειώσουμε εδώ ότι το zip αρχείο με το άλμπουμ (via YouSendIt) εκτός από τα 9 τραγουδάκια περιλαμβάνει και pdf booklet με τους στίχους ("niiiiice!") καθώς και ότι σε ένα τραγούδι συμμετέχει ο Johny Brown των Band Of Holy Joy (τους θυμάστε, ε;). Έξτρα πόντους για το έξυπνο intro του 'Danger In The Past'.



Από το άλμπουμ ξεχωρίσαμε το παρακάτω τραγουδάκι και μιας και το προσφέρουν στην αντίστοιχη σελίδα των Vanilla Swingers στο Last.fm ορίστε απευθείας και για σας για να τσεκάρετε ως δείγμα:

Vanilla Swingers - 'I'll Stay Next To You' (mp3, via Last.fm)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Links:
Vanilla Swingers (off.site)
Vanilla Swingers (MySpace)

1 σχόλιο: