Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ακούμε και ...ρέγγε;

by lkrory21
Για όσους-ες δεν έχουν "λιώσει" από τον καταιγισμό συναυλιών, φεστιβάλς και free events που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, το Σάββατο 27 Ιουνίου θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη το δεύτερο Sunshine Reggae Festival.



Φυσικά αυτό ενδιαφέρει όσους-ες δεν κλειστούν στο Gagarin για τον μεγάλο RZA {{{UPDATE: Πάει και αυτός ...τον πήρε το Εύρηκα, ακυρώθηκε. Το ελληνικό "hip-hop" κοινό ασχολείται μόνο με το ..Θηρίο και τον Nivo κατα πως φαίνεται ...εύγε!}}}, όσους-ες δεν τραβηχθούν ως την Γεωπονική Σχολή για τους αξιολογότατους Dead Prez στα πλαίσια του Resistance 2009 ή πάρουν το μακρύ δρόμο μέχρι την Μαλακάσα όπου σε μια φαντασμαγορική τελετή ο δήμαρχος της πόλης θα παραδόσει το χρυσό κλειδί στους Moby και Placebo (εντάξει, είναι και οι Foals που θα θέλαμε πολύ να δούμε αλλά πας ως το Terravibe και δίνεις 45€ για ένα συγκρότημα; Ούτε πας ούτε τα δίνεις! Sorry κιόλας!).

Αφήνοντας στην άκρη τον καπως άτυχη τίτλο που στέκεται στο κλίσε "ήλιος - θάλασσα - reggae - λίγο κρασί και το αγόρι μου" το Sunshine Reggae Festival έχει αρκούντως λογική τιμή (20€ προπ. / 25€ ταμείο) για αυτά που προσφέρει και ενδιαφέροντα (άλλα λίγο άλλα πολύ όμως!) ονόματα όπως:

Earl Sixteen
http://www.myspace.com/earl16music






Ακολουθεί και ένα video -έτσι ως ...προπόνηση- που δεν σχετίζεται άμεσα με το εν λόγω festival αλλά είναι μια πάρα πολύ ωραία ζωντανή εκτέλεση του θρυλικού άσματος του ...Οράτιου (= Horace Andy!) από τους καλιφορνέζους punk/dub Future Pigeon και τον Ranking Joe. Βάλε ρε μάστορα να παίξει...



"Money, money, money... the root of all evil"

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


Υ.Γ. Όλες οι φώτος από τις αντίστοιχες σελίδες στο myspace.

.

2 σχόλια:

  1. Πήγα για εισιτήριο απόψε στο tickethouse και είχαν μόνο ένα τελευταίο (ήθελα δύο), με αρίθμηση Νο.100 (καλά, μόνο 100 δίνουν στην προπώληση;). Μου είπαν ότι ίσως να έχουν αύριο, αλλά δεν είναι και σίγουρο...

    Anyway, θα πάω το Σάββατο σίγουρα, παίζει να ανεβάσω και σχετικό ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αριθμός δεν παίζει κανένα ρόλο, μπορεί απλά να πήραν το συγκεκριμένο μπλοκάκι εκεί και σε άλλο σημείο προπώλησης να έχουν κάποιο με μεγαλύτερη αρίθμηση.

    Ωραία, περιμένουμε ποστάκι και τα λέμε Σάββατο εκεί!

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή