Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

[Brand New]

by lkrory21
Αρκετά νέα και διάθεσιμα για δωρεάν download τραγούδια, κλπ από αγαπημένους καλλιτέχνες "έσκασαν" ξαφνικά και μαζεμένα! Γιά πάμε...

Ο Robin Pecknold των Fleet Foxes έδωσε χθες μέσω twitter ένα EP με τίτλο Three Songs το οποίο -προφανώς- περιλαμβάνει τρία τραγούδια στο ένα εκ των οποίων συμμετέχει ο Ed Droste των Grizzly Bear. Το κατεβάζεις από εδώ.

Από το I Am Not Very Far που κυκλοφορεί 10.5.11, Okkervil River και 'Wake And Be Fine'.

Οι ...συμπολίτες των Okkervil River Explosions In The Sky (αμφότεροι από το Austin, TX) θα κυκλοφορήσουν στις 26/4 το Take Care, Take Care, Take Care. Εδω το πρώτο δείγμα 'Trembling Hands'...

Και η πολυαγαπημένη (και φωνάρα) Marissa Nadler ετοιμάζει νέο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει μόνη της, χωρίς την βοήθεια δισκογραφικής, κάποια στιγμή μέχρι το καλοκαίρι. Εδώ το πρώτο δείγμα 'Baby, I Will Leave You In The Morning'. Ενδιαφέρουσες και οι γραμμές στα synths που η ίδια χαρακτηρίζει στο twitter ως 'Dr.Dre synths and all'(!!!). Το ακούς / "κατεβάζεις" μέσω bandcamp:

Τέλος, μόνο σε stream προς το παρόν, μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουργιο και πολύ σκοτεινό 'The Wolf' της Fever Ray που περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας Red Riding Hood.
 
Αυτά προς το παρόν... 
...See Ya In The Pit!

Υ.Γ. Robin Pecknold's photo via last.fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου