Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007

Notes From The Digital Underground #31: MemoryFormat

by lkrory21
Με πολύ αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς το φαινόμενο των netlabels κάνει την εμφάνιση του και στην χώρα μας. Φυσικά το N.F.T.D.U. δεν μένει ασυγκίνητο! Μετά την Digilog από την Θεσ/νίκη που παρουσιάσαμε εδώ στο NTFDU #28 ήρθε η ώρα να μεταβούμε ως το... Ξυλόκαστρο Κορινθίας για το netlabel Memoryformat που διατηρεί ο Eskei.


Ως τώρα υπάρχουν τρεις διαθέσιμες προς download κυκλοφορίες από την Memoryformatαι οι τρεις κυκλοφορίες σχετίζονται με τον ιδιοκτήτη / διαχειριστή της). Το είδος που κινούνται είναι μια instrumental μείξη hip hop και ηλεκτρονικής μουσικής με κύρια χαρακτηριστικά τα "πειραγμένα" samples. Μερικές φορές ο ήχος της MF είναι κάπως πρωτόλειος αλλά σε κάθε περίπτωση τα τραγούδια είναι καλοδουλεμένα και μπορείτε να ανακαλύψετε ώραια πράγματα αν είστε θιασώτες του ήχου.

Έτσι ως τώρα έχουν κυκλοφορήσει από την Memoryformat το Briefing (mfm01, 2006) που περιλαμβάνει δύο tracks του Eskei και δύο του Kurver, το Bow Down (mfm02, 2006 - "κανονική" net κυκλοφορία - και ίσως η καλύτερη από τις τρεις) του Eskei που βρίθει από samples Gangsta Rap ενώ πολύ πρόσφατα έγινε διαθέσιμο και το Malfynktional Mixes (mfm03, 2007) που περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 8 διαφορετικά remixes από ισάριθμους καλλιτέχνες στο "Rapbot Malfunction" (direct mp3 download) από το Briefing.

Σίγουρα αξίζει της προσοχής σας....

Links
Memoryformat (off.site)
Eskei (MySpace)


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/3/07 9:58 μ.μ.

    ευχαριστώ πολυ για την αναφορα και τα καλα λογια, ηταν ευχαριστη εκπληξη το blog :)

    συντομα περισσοτερα απο τη memoryformat ;)

    φιλικά,
    sk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks! Αν έχεις υπ' όψιν σου και κανένα άλλο ελληνικό netlabel στείλε link!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/07 9:43 π.μ.

    http://www.veerwaves.com/

    operated by dimitris diavatis

    μονο αυτη ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή