Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

3 From 1 At 5: Recent Daytrotter Sessions

by lkrory21
Για τα Daytrotter Sessions που φιλοξενούνται στο http://www.daytrotter.com τα έχουμε ξανα-ματαπεί, σωστά; Τις τελευταίες όμως δύο εβδομάδες 3 πολύ ενδιαφέροντα sessions έχουν "ανέβει" και αν σας έχουν διαφύγει... να η ευκαιρία και με συνοδεία κάποιων video βεβαίως.

1. Okkervil River (November 12)

Το δυνατό τέταρτο άλμπουμ τους υπό τον τίτλο The Stage Names σίγουρα θα φιγουράρει στις τοπ λίστες του έτους, οπότε αν δεν το έχετε τσεκάρει... do it now! Αν θέλετε περισσότερα επ' αυτού εδώ ένα right on target review από το Mic. Τώρα στο Daytrotter Session των Okkervil River θα βρείτε 3 διασκεύες σε ισάριθμα τραγούδια των John Phillips ('April Anne', από το εξαίσιο The Wolf king of L.A. που επανεκδόθηκε πέρυσι), της Carole King και του Jimmy Webb. Το session κλείνει με μια διαφορετική (και ίσως ακόμα καλύτερη) εκτέλεση του 'You Can't Hold The Hand Of A Rock'n'Roll Man' (τι τίτλος, ε;) από το The Stage Names.

Okkervil River Daytrotter Session

Video: 'Our Life Is Not A Movie Or Maybe' (The Stage Names, 2007)


2.The Magic Numbers (November 16)

Εδώ έχουμε την τετράδα που έκανε κάποιο θόρυβο με το ντεμπούτο της (και για τους λάθους λόγους!) αλλά μάλλον αγνοήθηκε στη συνέχεια και ...μάλλον κακώς. Τελικά τα 15 λεπτά δημοσιότητας πλέον μεταφράζονται σε 15 posts σε blogs (από τα μεγάλα αμερικάνικα μέχρι κάτι σαν και αυτό που διαβάζετε εδώ στο μετα-οθωμανικό και τυπικά και μόνο ευρωπαϊκό κράτος στην άκρη της βαλκανικής χερσονήσου) και ...έξω άπο 'δω! Κακώς, γιατί τα τρία τραγούδια από το Those The Brokes + την ακυκλοφόρητη διασκευή στο 'The Night Before' του Lee Hazelwood δείχνουν για άλλη μια φορά η μπάντα αυτή έχει το κατιτίς της. Ειδικά το 'Most Of The Times' που εμπεριέχεται εδώ, έχει μέσα του κάτι από την φλέβα των 60s soul classics.

Magic Numbers Daytrotter Session

Video: 'This is a song'(Those The Brokes, 2006 - UK / 2007 - US)


3.Deerhunter (November 19)

H ιδιόρρυθμη ambient punk (τι άλλο θα σκεφτούνε δεν ξέρω) μπάντα του Bradford Cox στο άρτι αφιχθέν Daytrotter Session περπατάει σε κάπως πιο εύληπτα μονοπάτια. Περιλαμβάνει 1 track από το Cryptograms (2007), ένα από το EP Fluorescent Grey (2007) και 2 ακυκλοφόρητα. Για την ιστορία πάντως, τους είδε η Uma ζωντανά στην Ινγκλατέρα προσφάτως και μας μετέφερε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Από εδώ γύρω, πότε;

Deerhunter Daytrotter Session

Video: 'Strange Lights' (Cryptograms, 2007)


Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου