Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

"Μπερλίν Κόλιν"...

by lkrory21
Με μεγάλη έκπληξη ανακαλύψαμε ότι το εξώφυλλο μεγάλου "free press" χρησιμοποιεί τον ίδιο τίτλο γιά άρθρο με θέμα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με αυτόν που χρησιμοποιήσαμε για σειρά άρθρων πριν περίπου δύο χρόνια για την ίδια ακριβώς πόλη!

"Niiice...", που λέει ο Borat!

Φυσικά δεν τίθεται θέμα αντιγραφής ή οτιδήποτε άλλο, χιούμορ κάνουμε. Μόνο στον τίτλο μοιάζουν τα άρθρα...

See for your self: part 1, part 2, part 3.

{ Άλλωστε είναι δυνατόν ένα δωρεάν έντυπο - γίγας των 122.000 αναγνωστών να "τσαλαβουτά" σε ένα blog με τακτικούς αναγνώστες που μετριούνται στα δάκτυλα των δύο χεριών (και αν σας λείπει κανένα δάκτυλο, θεός φυλάξει βέβαια, πάλι μέσα είστε!); }


Επιπλέον, δείτε και τα παρακάτω:

Ο ίδιος ακριβώς τίτλος είχε χρησιμοποιηθεί τον χειμώνα του 2002 σε αντίστοιχου θέματος άρθρο από το New York magazine.

Oμότιτλο netaudio EP ηλεκτρονικής μουσικής του Pete Larsen από την γνωστή netlabel Thinner / Autoplate από το 2003.

Ομότιτλος φετεινής εσοδειάς δίσκος γερμανικής jazz μουσικής των Carsten Daer & Daniel Erdmann στην Act.

Ομότιτλο βιβλίο από το 1991 του John Carver Edwards με θέμα αμερικάνους εκφωνητές ραδιοφώνου στην υπηρεσία των ναζί κατά τον Β' Π.Π.

Και
άλλα πολλά...

Ίσως τελικά, όλα αυτά, επιβεβαιώνουν τελικά την άποψη της Uma ότι "έχουν λεχθεί και ειπωθεί όλα". Δεν είναι και ο πλεόν πρωτότυπος τίτλος άλλωστε. Π.χ. παρόμοιος τίτλος (μέ άλλη πόλη στο πρώτο συνθετικό) είχε χρησιμοποιηθεί από το παρόν blog στη σαιζόν(!) 2005 - 2006 για σειρά άρθρων που αφορούσαν την πρώην πρωτεύουσα της πρώην αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας.

Τελικά μάλλον οι Clash φταίνε για όλα αυτά, με εκείνον τον "υπερεκτιμημένο" δίσκο (κατά την άποψη συντάκη του περιοδικού Sonik κάποτε) του 1979. Πως τον λέγανε, να δεις... Α, ναι, London Calling! Ε και αφού θυμηθήκαμε την 'only band that matters', ορίστε το βίντεο του ομότιτλου με τον "υπερεκτιμημένο" δίσκο track, έτσι να σας φτιάξει την μέρα!


Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου