Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Φύγαμε... στα σίγουρα!

by lkrory21
Το "γάντι" έπεσε από τον Gone4Sure προς όλα τα μουσικά & παραμουσικά blogs...

...o φίλτατος Schottkey μας "τσίνισε" επ' αυτού...

...οπότε και το παρόν blog, μετά από μεγάλη πανελλαδική ψηφοφορία με συμμετοχή 900.000+ "φίλων" και μελών που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή* αποφάσισε πως θα συμμετάσχει στην κατάρτιση του φετινού top 20 όσον αφορά άλμπουμς (όχι EP, compilations, reissues, κλπ) με βάση και τους χρονοβόρους και πολύπλοκους κανόνες του τύπου ένα Post την ημέρα (από την 1η Δεκέμβρη έως την 20η) με ένα άλμπουμ σε αντίστροφη μέτρηση (20 ... 1). Αν όλα αυτά σας ακούστηκαν θελκτικά , έχετε blog και θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς εδώ, εδώ και εδώ info και δηλώσεις συμμετοχής.

Επειδή δεν μας αρέσουν και πολύ εδώ γύρω οι αξιολογικές λίστες όμως, θα καταρτιστεί και θα κρατηθεί μυστική λίστα με τα "καλύτερα 20 άλμπουμ" του 2007 (πράγμα όχι και εύκολο, ορίστε πάντως τα περυσινα πεπραγμένα) και με τυχαίο τρόπο θα επιλέγεται ένα ανά ημέρα. Πειράζει; Δεν πειράζει, ε; (Προς τους διοργανωτάς το ερώτημα, βεβαίως βεβαίως!)

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!


* = 'Ασχετο με τα παραπάνω και πέρα από την πλάκα: ήθελα να ξερα ποιος νοήμων άνθρωπος έδωσε 2 ή 20 ευρώ και στάθηκε σε ουρές 2+ ωρών κυριακάτικα για να ψηφίσει αυτόν που αν -πολλά αν εδώ- τυχόν κυβερνήσει, θα μας φλομώσει στα "σοσιαλιστικά" φούμαρα και από πίσω θα ρημάξει πάλι την χώρα ενώ οι "ημέτεροι" θα φάνε πάλι για 3 γενιές! Ήμαρτον!

2 σχόλια:

  1. Unter Bezugnahme auf Ihre vergangenen Musikliste kann man sagen, dass...

    (3 φορές ψήφισα και πάλι στη δεύτερη θέση βρίσκεται η επιλογή μου)

    ...

    Μετά από μια προσεκτική ματιά της περυσινής λίστας σου (ακόμα ένας άνθρωπος που λάτρεψε το "The eraser"! Ζήτω!), πιθανολογώ ότι είναι αδύνατον να υπάρξουν περισσότεροι από πέντε δίσκοι που θα ψηφιστούν από όλους τους συμμετέχοντες.

    ΥΓ. 20 κυκλοφορίες δεν είναι λίγες; Τι να πρωτοδιαλέξεις! Και η αξιολογική σειρά είναι μεγάλος μπελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!

    Η αξιολογική σείρα είναι όντως μπελάς... χώρια τις αντιρρήσεις για το αν έχει νόημα.

    5 άλμπουμ να συμπίπτουν μεταξύ των συμμετεχόντων; Δύσκολο, αν κρίνω εκ των συμμετεχόντων. Να σου πω όμως δύο στανταράκια συμπτώσεων (όχι απαραιτήτως και δικά μου, είπαμε η λίστα ...μυστική!): "Μη αληθινό" + "Σε ουράνια τόξα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή