Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Siebzehn

by lkrory21
17


Noisettes
What's The Time Mr.Wolf? (2007, Vertigo / Mercury / Universal)


Noisettes λοιπόν και ουδεμία σχέση με Pipettes, Tsoutsounettes, κλπ. Ένα φρέσκο βρετανικό γκρουπ που "τα σπάει" επιτέλους καλά και χωρίς να μοιάζει με τα αλλά 1.234.555 που παρελάσαν στις σελίδες του NME φέτος και άλλο ένα ντεμπούτο στην 20άδα αλλά τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο (Soft Circle στο #18). Οι Noisettes είναι ένα τρίο από το Λονδίνο με την κουκλάρα Shingai Shoniwa ως frontwoman αλλά και στο μπάσο, τον Dan Smith στην κιθάρα και τον Jamie Morrison στα drums.

Το What's The Time Mr.Wolf? δεν φοβάται να ροκάρει σε ζωηρό garage / indie rock στυλ ('Don't Give Up', 'Scratch Your Name', κλπ), να ρίχνει όμορφα τους τόνους όπου χρειάζεται (το πιο jazz 'The Count of Monte Christo', το ακουστικό hidden track 'Never Fall In Love Again' με lead vocals από τον Dan Smith) ή ακόμα και να ρίξει ακόμα και κανένα larger than life refrain-άκι όπως στο 'Bridge To Canada' άμα γουστάρει. Ούτε ένα filler δεν θα βρείτε πάντως σε αυτό το άλμπουμ! Επιπλεόν "ζωντανά" τα δίνουν όλα - μην τους χάσετε αν παίξουν πουθενά κοντά σας (για το εξωτερικό μιλάμε πάντα, εδώ τα κουτσοβολεύουμε με κάτι Puressence και κάτι Scorpions. Για παραπάνω δεν είμαστε). Είχαμε την ευκαιρία να τις/τους απολαύσουμε το καλοκαίρι στο Pukkelpop Festival στο Βέλγιο και στην εμφάνιση τους έγινε ο ...κακός χαμός (κάτι Cribs, Twang, Pigeon Detectives, The Enemy και άλλα τέτοια αγγλάκια έφαγαν άνετα την... (χρυσό)σκόνη των Noisettes).

Noisettes (off. site)
Noisettes MySpace

1 σχόλιο:

  1. χαχα
    απο τους τρεις καλούς δίσκους της χρονιάς οι apse, destroy all dreamers και hrsta, οι do make say think με δίχασαν φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή