Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

[Poplie - Best Of 2014]

by lkrory21

Παραδοσιακά ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας μουσικής ανασκόπησης (βλέπε π.χ. Blogovision, τις λίστες που ανεβάζουν/παρουσιαζουν όλα τα έγκριτα και μη μουσικά περιοδικά/sites/blogs, κλπ) και ο Poplie δεν θα μπορούσε να μείνει εκτος. 

Ουκ ολίγοι Popliars συμμετέχουν έτσι και αλλιώς στην blogovision -την οποία διοργανώνει ο Gone4Sure (aka Μάρκος Φράγκος), ο οποίος είναι επίσης popliar εδώ και καιρό (βλ. Diggin' My Scene, κάθε Κυριακή 16:00 - 18:00)-, όπως ήδη θα ξέρετε: Φαντασμένιος, Κώστας Καραμιχάλης, Papadicki (aka Vinyl Traffic aka "Τραγούδια από τον δεύτερο όροφο"), Στράτος Μπακάλης (aka Sandman), Nikisot (aka Retrofuturista), Inverted A, η αφεντιά μου με τις Eve & Vicky. Ξεχνάω κάποιον-α; Ελπίζω όχι.

Επιπλέον, στο τελευταίο newsletter του διαδικτυακου ραδιοσταθμού (διαβάζεις αυτό το μπλογκ και δεν έχεις γραφτεί ακόμα να το λαμβάνεις λαχταρίστο και ωραίο μια φορά το μήνα;! Μπούκα τώρα!), θα βρείς -μεταξύ άλλων πολύ ενδιαφέροντων πραγμάτων όπως δισκοκριτικές, την στήλη Inner View, κλπ- την λίστα με τα καλύτερα τραγούδια του 2014 όπως τα διάλεξαν οι παραγωγοί του Poplie και την οποία μπορείς να την ακούσεις μέσω tapely (πατώντας την εικόνα πάνω ή στο embedded FB post παρακάτω με τα πολυ εγκωμιαστικα σχόλια από το ίδιο το tapely):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου