Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2005

"Political World"

by lkrory21
«Η Ελλάδα είναι η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους»
(Χάρυ Κλυνν)

Θα πίστευε κανείς ότι η τεράστια επιτυχία του θιάσου ΠΑΣΟΚ που έδινε παραστάσεις... ε ε κυβερνούσε θέλαμε να πούμε, το «μπουρδέλο» (έκφραση που χρησιμοποίησε προσφάτως σε συνέντευξη ο ...μεγάλος τραγουδιστής εκείνου του θιάσου) επί 8 συναπτά έτη (1996 – 2004) και 20 συνολικά από μεταπολίτευσης δύσκολα θα ξεπερνιόταν από ...άλλο θίασο.


Να όμως που η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία και ιδού ο θίασος – τσίρκο «Σαλαγκούδη Ρεγκούζα Μπασιάκου Μαντούβαλου και τα άλλα γαλάζια παιδιά» με guest star την παγκοσμίου –πια- φήμης Γαλοπούλα από τις Οινούσσες και την γυναίκα με το μούσι. Με καθημερινές παραστάσεις που θα κρατήσουν μέχρι το 2008 (τουλάχιστον) μας κάνουν να γελάμε τόσο πολύ με τις τραγελαφικές και κωμικοτραγικές πράξεις τους που μάλλον αυτό τους γλιτώνει από το ανελέητο ξύλο... (ποιος να το δώσει βέβαια που έχουμε αποχαυνωθεί όλοι?)

Ο κατά τα άλλα αντιπαθέστατος κος Τράγκας το είπε ορθώς σε τηλεοπτικό παράθυρο «δελτίου ειδήσεων» (εδώ γελάστε): «Η κυβέρνηση αυτή θα καταντήσει πλυντήριο των ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ». Με αυτά και με αυτά δηλαδή, θα ξεχάσουμε και θα διαγράψουμε από μνήμης τα (ασύλληπτα επίσης) έργα και τις ημέρες τόσο του ... «αρχιερέα της διαπλοκής» όσο και του Αντρίκου και θα ψηφίσουμε το γιόκα του για να γλιτώσουμε από την ομολογουμένως άχρηστη και παντελώς διεφθαρμένη / διαπλεκόμενη ακόμα και με εγκληματίες του ποινικού κώδικα «Δεξιά του Κυρίου». Διότι πολλοί από την προηγούμενη κυβέρνηση του «σοσιαλισταράδικου» (και εδώ γελάστε παρακαλώ) ΠΑΣΟΚ βγαίνουν ως ...όσιες παρθένες και κραυγάζουν «ο ο ο διαφθορά ο ο ο γαλάζια παιδιά» ξεχνώντας βεβαίως βεβαίως τα δικά τους καμώματα την περίοδο που αυτοί κράταγαν και το μαχαίρι και το καρπούζι.

Δείχνουν τον Ρεγκούζα ξεχνώντας την αδιανόητη ακόμα και για τον πρωθυπουργό της τελευταίας Μπανανίας ρήση του μπαμπάκα του ...Γιωργάκη: «Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και πεντακόσια εκατομμύρια». Δείχνουν τον Σαλαγκούδη (προφανώς δεν παίρνεις θέση στην ΝΔ αν δεν έχεις αστείο επώνυμο) και ξεχνάνε τεχνηέντως τον (Αρ)Πάχτ(ρ)α. Μιλάνε για «γαλάζια παιδιά» όταν είχαν διοριστεί από το παράθυρο τα τριτοξάδερφα και του τελευταίου «πρασινοφρουρού».


Να πιάσουμε τα ΜΜΕ (άσε, βρωμοκοπάει από εδώ μέχρι ...μεθαύριο!); Κο
ντομηνάδες – Μπόμπολες – Τεγόπουλοι – Κουρήδες - Χρηστίδηδες και άλλα ωδικά πτηνά (με ή χωρίς γρίπη) με πολλές πολλές διασυνδέσεις, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και εμφανείς συμπάθειες στο πράσινο ή το γαλάζιο και στην εμπροσθοφυλακή είτε μπουκαλορίπτες σοβαροί τάχα μου καραγκιόζηδες ή απλά γελοίοι!

Δείτε απλά το τελευταίο κρούσμα: Αν αναρωτιέστε γιατί τα έβαλε πρόσφατα με τον υπουργό εμπορικής ναυτιλίας ο ένας εκ των δύο εκδοτών της φυλλάδας «Πρώτο Θέμα» απλά ψάξτε λίγο -κάτι σαν homework για το τριήμερο!- σε ποια εταιρεία (και ποιανού ιδιοκτήτη είναι – Who’s your daddy Θέμο?) έριξε το Υ.Ε.Ν. πρόστιμο για υπερτιμημένο και καθυστερημένο έργο.

Από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε...

Μαυρογιαλούροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου