Τρίτη 7 Μαρτίου 2006

Notes From The Digital Underground #13

by lkrory21
Καλημέρα και καλή (κουτσουρεμένη ευτυχώς ένεκα και της Καθαράς Δευτέρας χθες!) εβδομάδα! Το 13ο και ..."γρουσούζικο" N.F.T.D.U. θα πεταχθεί μέχρι το Kentucky των Η.Π.Α. όπου "εδρεύει" το netlabel με το όνομα... Οne (Yet Another Netlabel!). Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με την 22η κυκλοφορία της One που ακούει στο όνομα Another Syntax Error από τους If:Then:Goto. (Πολύ ...κομπιουτερίστικες αναφορές δεν νομίζετε;)


Οι If:Then:Goto ουσιαστικά είναι το one man project του Paul Benham ο οποίος τραγουδά, παίζει κιθάρα και φυσικά έχει επιμεληθεί και το όλο ηλεκτρονικό background. Το ύφος του Another Syntax Error θα το συγκαταλέγαμε κάπου μεταξύ electronic singer/songwriter(!) και indietronica. Περιλαμβάνει 5 original τραγούδια των/του If:Then:Goto και τρία remixes από έτερους καλλιτέχνες της One, το σύνολο δηλαδή 8 κομμάτια.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το Αnother Syntax Error είναι ίσως από τις καλύτερες κυκλοφορίες που έχουν κατέβει στον σκληρό δίσκο του Η/Υ μέσω της DSL από τότε που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τα netlabels. Καλοπαιγμένα μελαγχολικά μελωδικά Pop /ηλεκτρονικά τραγούδια με κύριο ατού την πολύ ωραία φωνή του P.B. Πάθαμε πλάκα ειδικά με το "Painting by numbers", αν είναι να κατεβάσετε ένα τραγούδι κατεβάστε αυτό! Μπορείτε μάλιστα να το βρείτε εδώ ή δεξία στο τμήμα "Mp3 Of The Week". Τα υπολοιπα τραγούδια αλλά και τα remixes είναι πάρα πολύ καλά (ειδικά η noise/ambient μεταγγραφή του "San Antonio" σε "Son Antonia" από τον Εmil Κlotzsch) επίσης! Να κάνουμε μνεία και στο artwork από Niroku έξυπνα σχεδιασμένο ωστε να επιτρέπει σε όποιον το εκτυπώσει να αυτοσχεδιάσει φτιάχνοντας το δικό του εξώφυλλο cd!

Great stuff, πρέπει να το τσεκάρετε (και να το "κατεβάσετε") οπωσδήποτε!

Tracklist:
01 Elk statement
02 Easy
03 San antonio
04 Painting by numbers
05 Queen of bees
06 San antonio (Recue remix)
07 Easy (Bad loop remix)
08 Son Antonia (Emil Klotzsch)

Περισσότερες πληροφορίες και links για downloads μεμονωμένων τραγουδιών ή ολόκληρου του CD + το artwork σε zip εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου