Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That

by lkrory21
Καλημέρα σε όλους-ες και καλή εβδομάδα...


Μετά από μια μικρή διακοπή μερικών ημερών για μερικές ολοήμερες (και ολονύχτιες) συναντήσεις με τον Ντοστογιέφσκι, τον Νεύτωνα, τον Μπέικον και τον ...Μανίτσα (όσοι ξέρουν, ξέρουν!) επανερχόμαστε δριμύτεροι!

Καταρχήν πως θα πάει καλά η εβδομάδα αν δεν παίξει και λίγο meta-blogging? Ε? Ε?


*UPDATED 13:41*
Λοιπόν από ότι φαίνεται πως δύο ένα από τα καλύτερα σε θεματολογία και αισθητική άποψη blogs, κατά την ταπεινή μας γνώμη, που κυκλοφορούν στην καταταλαιπωρημένη ελληνική blog-όσφαιρα έχουν έχει διακόψει προσωρινά (ελπίζω) την λειτουργία τους. Φίλε Vjay και Schottkey αναμένουμε τη επιστροφή σου σας...

Πάμε τώρα σε άλλα...

Ωραίος ο καινούργιος δίσκος του Θ.Παπακωνσταντίνου με τίτλο Η Βροχή από Κάτω, κατά τι πιο εσωστρεφής από τα προηγούμενα του πονήματα. Περισσότερα σύντομα σε (Un)Known Pleasures.

Άλλο δισκάκι που βρίσκεται επίσης σε heavy rotation αυτόν τον καιρό στο cd-player είναι το The Greatest της Cat Power. Πιο εύληπτο από τα προηγούμενα της συνδυάζει την τραγουδοποιία της Chan Marshall με τη soul μιας και την συνοδεύει full μπάντα από μεγάλους session μουσικούς της soul σκηνής του Memphis. Περισσότερες πληροφορίες στο site της Matador.

Απόψε το βράδυ στο MEGA Channel στις 01:30 παίζει το remake σε σκηνοθεσία Tom Savini του κλασσικού "Night Of The Living Dead" . Ο T.S. ήταν ο υπεύθυνος για το make-up στην κλασσική ταινία του G.Romero. Σαφώς πολύ κατώτερο το remake σε σχέση με το πρωτότυπο αλλά θα το (ξανα)δούμε για εγκυκλοπαιδικούς και μόνο λόγους. Εδώ θα βρείτε παλαιότερο post μας για το NOTLD του Romero.

Από το blog του Thom Yorke, όπου παρεπιπτόντως μπορείτε να μαθαίνετε νέα για την πορεία των ηχογραφήσεων του νέου άλμπουμ των Radiohead, ψάρεψαμε αυτό το link, ένα πολύ όμορφο flash-άκι με θέμα ...Drum Machine.

Αυτά προς το παρόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου