Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2006

A Little Bit Of This A Little Bit Of That...

by lkrory21
Μετά από ολιγοήμερη επίσκεψη στην ...νύφη του Θερμαϊκού, της ΔΕΘ, του (μ)ΠΑΟΚ, των κουμπάρων, της ΜΕΒΓΑΛ, του Πανίκου, του Παπαγεωργόπουλου, των άπειρων sports cafe. κλπ, κλπ επίστροφή στα πάτρια εδάφη αλλά και στο παρόν blog!

Fact 1: Ως τώρα δεν είδαμε ούτε μια ταινία στις Νύχτες Πρεμιέρας! Τσκ, τσκ, τσκ! Ντροπής πράγματα!.

Αύριο (Πέμπτη 28/9) στο Bios, Venetian Snares μετά τις 10:30μμ και κόστος 10€. Περισσότερα εδώ. Έπεται και συνέχεια με πολλά και καλά events στο γνωστό μέρος στην Πειραιώς.

Σάββατο 30/9 στο Ο.Α.Κ.Α. οι Pearl Jam στο Ο.Α.Κ.Α. με κόστος 52€ (δεν είναι και λίγα, ε;). Αν συνέβαινε πριν 10 - 15 χρόνια που πίναμε και νερό στο ονομά τους, από τώρα θα είμασταν απ' έξω! Τώρα πάμε ...for old time's sake! Σύμφωνα δε με το Avopolis (link), θα είναι special show μιας και είναι η τελευταία βραδιά της περιοδείας τους. Για να δούμε τι θα δούμε...

Fact 2: Η Θεσσαλονίκη πρέπει να μετονομαστεί σε ΑΣΕΠ-ούπολη! Δεν λέμε, και εδώ εις τας Αθήνας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, ανεργία, ανασφάλεια, όλοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο (και ο υποφαινόμενος ...βουρ στον πατσά θα έκανε αν είχε ευκαιρία!) αλλά εκεί πάνω στον Βορρά γίνεται το κάτι άλλο. Όλοι-ες στο δημόσιο θέλουνε να μπουν και όλοι-ες για αυτό μιλάνε! Άλλα όνειρα δεν υπάρχουν;

Κατα τα άλλα μέχρι και τα Χριστούγεννα θα υπάρχει η ευκαιρεία να δείτε (δούμε) "ζωντανά" Kaiser Chiefs, Tool, Twilight Singers, Sparklehorse, The Wailers + Asian Dub Foundation (soundsystem) επί αθηναϊκού εδάφους. Κάπου πήρε το αυτί μας (ή το μάτι μας;) και για Amadou & Mariam στις 8/10 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες επί του παρόντος!

Fact 3: Το Zenith παραμένει το πιο ωραίο κατά την γνώμη μας bar / club στην Θεσ/νίκη.

Είδαμε επιτέλους σε DVD και το πολυσυζητημένο πέρυσι 'Brokeback Mountain'. Δεν ήταν καθόλου άσχημο, το αντίθετο μάλιστα ήταν πολύ συναισθηματική και όμορφη ταινία αλλά ως εκεί. Υπερτονίστηκε μάλλον το γεγόνός της ομοφυλοφιλικής σχέσης των δύο πρωταγωνιστών. Αν ήταν ετεροφυλόφιλοι άλλά χωρίς να είναι και πάλι κοινωνικά αποδεκτή η σχέση τους εκείνη την περίοδο (πχ ένας μαύρος με λευκή), μάλλον δεν θα είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος.

Στο τέλευταίο UNCUT (Οκτωβρίος 2006) μπορείτε να βρείτε ένα πολύ ωραίο και πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Grunge σκηνή του Seattle των αρχών της δεκαετίας του '90 και επίκεντρο φυσικά ποιον άλλον (φυσικά) τον Kurt Cobain των Nirvana. Μας θύμισε πολλά και ωραία από εκείνη την εποχή, ελπίζουμε να μας τα θυμήσουν και οι P.J. το Σάββατο!

Αυτά προς το παρόν...
...See Ya In The Pit!

Υ.Γ. Το παρόν post γράφτηκε υπό τους ήχους του πολύ καλού LP The Audience's Listening του Cut Chemist (off.site) το οποίο συστήνεται αν είστε θιασωτές του hip hop/turntablism ήχου. Περισσότερα στο review του All Music Guide.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου