Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2006

Bloggers VS Free Papers... FIGHT!

by lkrory21
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης και μετά την ρίψη πυραύλου τύπου Editorial από την LIFO ως απάντηση σε μεμονωμένα επεισόδια ανταλλαγής πυροβολισμών στα σύνορα με την Μπλογκόσφαιρα, ανηλεείς και εκτεταμένες μάχες εξελίσσονται σε όλα τα μέτωπα μεταξύ ομάδας bloggers και των 90.000 στρατιωτών της LIFO και των συμμαχικών δυναμεών της πολιτοφυλακής της εντός της Μπλογκοσφαίρας.


Πιο συγκεκριμένα φονικές μάχες διεξάγονταν εως και πριν από λίγο στα οχυρά Links, στα χαρακώματα του RSS, στη πεδιάδα Blogger.com, στα υψίπεδα του Wordpress.com και την πόλη Monitor.Vrypan.Net, προπύργιο των δυνάμεων της Μπλογκόσφαιρας. Προς το παρόν, η Athens Voice κρατά στάση αναμονής και 70.000 στρατιώτες της έχουν ήδη αναπτυχθεί και βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή στα σύνορα με την Μπλογκόσφαιρα. Επιπλέον πολλές χώρες - μέλη του Μ.Μ.Ε. παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα μέσω των ανταποκριτών τους στην Μπλογκόσφαιρα. Στρατιωτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εμπλοκής και άλλων χωρών με απρόβλεπτες συνέπειες για την εξέλιξη του πολέμου.

Σοβαρά τώρα...

Το ξεκατίνιασμα...

Οι χυδαιότητες...

Ο οχετός...

Οι κοκορομαχίες...

Οι απειλές...

Οι μηνύσεις...

Τα απωθημένα...

Η απαξίωση προσώπων και πραγμάτων είτε επώνυμα είτε ανώνυμα...

Οι υβριστικές εκφράσεις που κάνουν ακόμα και οθόνες να κοκκινίζουν...

Η μεγαλομανία ορισμένων...

Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ορισμένων...

Τα outings προσωπικών δεδομένων ηλεκτρονικά μέσω blogs...

Τα outings προσωπικών δεδομένων εντύπως (και με σοβαρές συνέπειες όπως απολύσεις)...

Η ρουφιανιά δηλαδή...

Η σχέση αγάπης ή μίσους μεταξύ συγκεκριμένων blogs και free papers...

Κάτι έντυπα που νομίζουν ότι ανακαλύπτουν την Αμερική...

Κάτι Blogs που πιστεύουν ότι επίσης ανακαλύπτουν την Αμερική...

Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω blogs μεταξύ δημοσιογράφων, αντίπαλων εντύπων (δωρεάν και μη διαθεσης) και εκδοτικών οργανισμών...

Οι αυτόκλητοι ήρωες (με τα κολάν?) πίσω από τα πληκτρολόγια ή τις πένες...

Η προσπάθεια χάραξης ορίων στην σάτιρα / κριτική / άποψη...

Οι απροκάλυπτες πρoσκλήσεις στις αρχές (που καθυστερούν κιόλας!) να επιβάλλουν την τάξη...

Η εμετική χρήση της δήθεν ανωνυμίας ως προκάλυψη και ως μέσο να διοχετευθεί οχετός...

Η εξίσου εμετική χρήση της δύναμης της επωνυμιας...

...δεν δείχνουν τίποτε άλλο παρά το ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Και όπως λένε και οι αγγλοσάξωνες: It takes two to tango!

Δεν πρόκειται να εμπλακούμε στον καβγά τρίτων αγνώστων προς εμάς προσώπων. Απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε την διαχρονικότητα και την διαρκή επαληθευσιμότητα ενός κλασικού αναρχικού συνθήματος: Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι!

Κάποια στιγμη, συντάκτης της Ελευθεροτυπίας ("Χαφιεδοτυπία" αρέσκονται να την αποκαλούν οι αναρχικοί!) αποκάλεσε συλλήβδην τα blogs "χωματερή ιδεών". Ο μόνος λόγος που μπορεί να ισχύει αυτό (που ΔΕΝ ισχύει διότι το τελευταίο καιρό ανακαλύπτουμε πολύ πιο ενδιαφέροντα κείμενα στα blogs από ότι στα καθιερωμένα ΜΜΕ παντός είδους) είναι γιατί -όπως εύστοχα έγραψε επώνυμος blogger- "ξαφνικά σαν Λεβιάθαν η ιστόσφαιρα ξερνάει δημοσιογράφους. Σε λίγο θα δούμε και σελίδα που θα αποκαλύπτει πόσοι από αυτούς κρύβονται με ψευδώνυμα".

Με λίγα λόγια η χωματερή των εγχώριων ΜΜΕ (κάθε είδους) επεκτάθηκε στα blogs και απλά γίνεται χρήση αυτών με όλους τους πιθανούς, απίθανους, καλούς ή κακούς τρόπους.


Αυτά προς το παρόν...

...See Ya In The Pit!

1 σχόλιο: