Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Die Hauptpunkte Des Jahres 2007: Top 5 Free Net Releases

by lkrory21
Από μια από τις μεγαλύτερες μπάντες στον κόσμο μέχρι το τελευταίο του τελευταίου netlabel, η δωρεάν ελεύθερη μουσική είχε την τιμητική της φέτος. It's the first year of the rest of our lives? (παραφράζοντας το γνωστό hit-άκι) Θα δείξει!

Δύο από τις πιο πολυσυζητημένες net κυκλοφορίες ήταν (φυσικά) το In Rainbows των Radiohead και το The Inevitable Rise And Liberation Of Niggy Tardust! (κυρίως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και λόγω του Trent Reznor) του Saul Williams αλλά αυτές τις μετράμε σαν "κανονικά" άλμπουμς οπότε μπορεί να τις δείτε στα επόμενα posts ...μπορεί και όχι!

Top 5 Free Net Releases: (χωρίς αξιολογική σειρά)

01.Three Weeks In The Kitchen - Black Hole Infinity (Self released)
02.Wizards Of Ahhhs - Black Kids (Self released)
03.Like Being Home – Lucrecia (SERN / Series Net label)
04.DRIVE XV: A Tribute to Automatic For the People - Various Artists (Stereogum)
05.OKX: A Tribute To OK Computer - Various Artists (Stereogum)

Εννοείται ότι δύο από τα καλύτερα sites δωρεάν και νόμιμης μουσικής προς download που ανακαλύψαμε φέτος είναι το Daytrotter με τα sessions του (3 κάθε βδομάδα!) από το who-is-who (αλλά και πολλά ανερχόμενα γκρουπς) του αμερικάνικου indie και το BlocSonic με τις μηνιαίες Netbloc συλλογές, οι καλύτερες του είδους διαθέσιμες σε πληθώρα formats (mp3 192kbps, mp3 320kbps, flac) με υπερπροσεγμένο artwork και pdf booklets, που "μαζεύουν" ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα netlabels.

2 σχόλια:

  1. Οι Black Kids μου άρεσαν πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακή παραγωγή και ίσως πολύ (κακό) hype για το τίποτα, αλλά σε κάθε περίπτωση απολαυστικότατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή