Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2005

A little bit of this a little bit of that...

by lkrory21
Πολλά και μικρά αυτή την φορά...
Rolling Stones / ένα ακόμα blog για τα net labels / Bios / Cheap Art / κλπ.


Κυκλοφορεί μια φημολογία ότι τα εισιτήρια για την συναυλία των Rolling Stones θα κοστίζουν περί τα ...100€(!!!). Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει ή για ποιές θέσεις ή αν θα υπάρχουν και φθηνότερα ή ακριβότερα... Σίγουρα πάντως θα είναι μια, από όλες τις απόψεις, "υπερεκτιμημένη" συναυλία. Αν θα παρευρεθούμε δεν το ξέρουμε, μπορει! Προς το παρόν διαβάστε την κριτική του τελευταίου τους άλμπουμ που επεκτείνεται όμως και στην εν γένει στάση των R.S. σήμερα από το
MIC.

Αν αποκτήσατε κάποιο ενδιαφέρον για τα net labels, κάποια από αυτά συχνά-πυκνά παρουσιάζουμε εδώ (και θα συνεχίσουμε. Σύντομα παρουσίαση της Earlabs), εδώ ένα blog της αλλοδαπής που σε τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζει και κριτικάρει net κυκλοφορίες. Επίσης μην αμελήσετε να τσεκάρετε τις δύο net κυκλοφορίες - συνεργασία των net labels Kyoto_Digital και Instabil. 2 καλλιτέχνες από τις 2 εταιρείες σε δύο "δικά τους" τραγούδια και δύο remix σε 2 κυκλοφορίες (KY_11 / Instabilo8). Δείτε εδώ και εδώ τα links από το πιο πάνω blog.

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του Bios για τους μήνες Δεκέμβριου - Ιανουαρίου. Λείπουν τα "τρανταχτά" ονόματα (εξαιρείται ο D.Holmes) αλλά όχι οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια της έκθεσης Cheap Art, στην οποία αναφερθήκαμε σε παλαιότερο post και το μόνο σχόλιο μας είναι το εξής: λίγο-πολύ μια απο τα ίδια. Πολλά (τόσα πολλά που τα είχανε τοποθετήσει κάπως "στριμόκωλα") και ποικίλα έργα άλλα καλά άλλα αδιάφορα, πολύς -πέρα από τα όρια του απλά ενοχλητικού- κόσμος (φυσικά θα προσέθετε κανείς: ας μην πηγαίνατε στα εγκαίνια!) και μια γεύση ότι το έχεις ξαναδεί το έργο. Μπορεί να μην εντυπωσιαστείτε αλλά για βόλτα αξίζει.

Και το όνομα αυτής... Lifo. Μια νέα "Athens Voice" σε κυκλοφορία δηλαδή. Μόδα είναι θα περάσει? Πολλοί bloggers πάντως ασχολήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε με το θέμα (κάντε ένα search στο πολύ καλό Monitor το οποίο όλο και βελτιώνεται χάρη στις προσπάθειες του Παναγιώτη) όπως και με το γεγονός ότι γράφουν και bloggers, κλπ. "Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι" πάντως!

Αυτά προς το παρόν και πάντα μακριά από εορτοδάνεια / πιστ.κάρτες / υπερκαταστήματα που μας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις πάντα αυτή την εποχή, οκ?

Ερώτημα (μουσική υπόκρουση "BankRobber"/"Robber Dub" - The Clash):
Βλέπεις έναν ληστή να φεύγει τρέχοντας από τράπεζα με τα λεφτα. Τι κάνεις:
α) Τρέχεις και προσπαθείς να τον καταδιώξεις και να τον πιάσεις.
β) Σκέφτεσαι "άσε μην φάμε καμια σφαίρα / μαχαιριά για τα λεφτά της τράπεζας" και κάνεις στην άκρη.
γ) Τον βοηθάς και ελπίζεις σε κάποιο μερίδιο από την "μπάζα".
δ) Σκέφτεσαι "Ας τους κλέψει και αυτούς κάποιος μια φορά, αυτοί μας μαδάνε κανονικά και με τον νόμο" και φεύγεις σφυρίζοντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου