Δευτέρα 23 Μαΐου 2005

A little bit of this a little bit of that

by lkrory21
Εσείς γεμίσατε με εθνική υπερηφάνεια που δείξαμε πάλι στους κουτόφραγκους (που βεβαίως ήταν στα δέντρα όταν χτίζαμε Παρθενώνες) τι αξίζουμε με την «R’n’B-σούστα» της νεαρής καλλιτέχνιδας από το Γκέτεμποργκ – Μουζάκι Καρδίτσας? Κορνάρατε και ανεμίσατε την σημαιούλα από νάϋλον σαν καλά παιδάκια; Το μόνο που έχουμε να πούμε; Υπομονή...θα περάσει και αυτό!

Τσεκάρετε στο ημερολόγιο σας και αυτά:

4/6/2005 INDIE FREE FESTIVAL Αιδοίο του Πάρεως.... εε Πεδίο του Άρεως θέλαμε να πούμε!!! (Free)
Το κλασσικό ραντεβού από την ομάδα ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ που γίνεται κάθε Ιούνιο (πέρυσι έγινε 9/10/05) για πάνω από δέκα χρόνια. Πολλή και καλή μουσική από ελληνικά γκρουπ διαφόρων ειδών και τάσεων, φθηνή μπύρα, πολύς κόσμος(ελπίζουμε και φέτος γιατί είναι καλή προσπάθεια), συνάντηση των «ανήσυχων» παιδιών της πόλης μας καθώς και μια ...μυρωδιά δακρυγόνων (συνήθως) συνθέτουν το σκηνικό του Indie Free Festival. Θα είμαστε εκεί!

22/6/2005 G.FEST Γήπεδο Beach Volley (προπώληση: 38€).
Aphex Twin, LE TIGRE, FOUR TET, KID606.
Μια ακόμα ημέρα προστέθηκε στο …Gagarin On The Beach με μεγάλα ονόματα από το χώρο της Electronica/Experimental.

27/6/2005 «Έλληνες και ο Κόσμος, μαγικές συναντήσεις», Θέατρο Λυκαβηττού (20€)
Διοργάνωση: Saraswati.


Ηπειρώτες, Αφρικανοί και Ινδοί ερμηνευτές και μουσικοί σε μια συνάντηση ηπειρώτικού τραγουδιού και μουσικών του κόσμου σε συνέχεια της γνωστής και πoλύ καλής σειράς cd-συναντήσεων «Έλληνες και Ινδοί». Κλαρίνο, αφρικάνικα κρουστά , τάμπλα, κόρα, σιτάρ και μπανσούρι(ινδικό φλάουτο από μπαμπού) μαζί με χορευτικά συγκροτήματα από Ινδία θα συνθέσουν μια πολύχρωμη και ιδιότυπη συνάντηση ήχων και ηχοχρωμάτων που απέχει κατά τη γνώμη μας έτη φωτός από την συνήθη kitsch ethnik-folklore trendy κουλτούρα. Συμμετέχουν Πετρολούκας Χαλκιάς(κλαρίνο), Αντώνης Κυρίτσης(φωνή), Αφέλ Μποκούμ(ΜΑΛΙ. Κιθάρα/τραγούδι), Ράκες Τσαουρασία(μπανσούρι), Μπάλακε Σισοκό(ΜΑΛΙ, κόρα), Σαμπχανκάρ Μπανερτζί(ΙΝΔΙΑ, τάμπλα), Ντεμπασί Ντέι(ΙΝΔΙΑ, σιτάρ) και άλλοι....



UPDATE 24/5/05:
8-9/7/2005 Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής, Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες (50€)
www.digitaleurofestival.com (Still Offline)

Στην ίδια τοποθεσία που είχε γίνει το Twilight Zone 2004 Open Air, ένα ακόμα νέο φεστιβάλ με άξονα τις ψηφιακές τέχνες και ηλεκτρονική μουσική (techno, progressive, κλπ). Συμμετέχουν Karl Bartos(ex-KRAFTWERK), Merv Pepler (EAT STATIC), Μιχάλης ΔΕΛΤΑ, Alzheimer Beat (Γ.Αγγέλακας), κλπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου