Πέμπτη 26 Μαΐου 2005

A little bit of this a little bit of that 2

by lkrory21
“Happy Birthday to You, You Belong To the Zoo,
You smell Like a Monkey and you look like one too!”

Το Hauptpunkte blog έκλεισε 1 μήνα ζωής! Φυσάμε το κεράκι και συνεχίζουμε....

Πίτσα με το μέτρο έχετε συναντήσει... Μπύρα όμως με το ...μέτρο; Δείτε το και πιστέψτε το:
Bar ΑΜΦΙΛΥΚΗ, Λεωφ.Ηρακλείου και Αγίας Λαύρας, Άνω Πατήσια.

Τρελή ανατροπή στον τελικό του Champions League στο στάδιο Ατατούρκ στην Κων/πολη…. Πάντα τέτοια στο ποδόσφαιρο!


Δύο ανάποδα σφυρίγματα, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, να μην αυτοκτονούσαμε με τον Ιωνικό και λίγο καλύτερη μπάλλα και θα είχαμε το πρωτάθλημα. Αλλά όπως λεει και ο φίλος Lefty στο blog του, «τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν»... Όλα τα εύσημα φυσικά για την φετινή πορεία στον Φ.Σάντος που μας έκανε (πάλι) ανθρώπους!
www.aek.gr

Τελειώνει το σίριαλ της Eurovision και τι είπε ο ένας και τι ο άλλος, τα «παρασκήνια», η «κρυφή ζωή της Παπαρίζου» και όλα τα ευτράπελα;

Δείτε στο
http://www.synch.gr την πολύ ωραία φωτογραφία που χρησιμοποιείται στις αφίσες και τα ως τώρα επιβεβαιωμένα ονόματα του δεύτερου Synch Festival στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου (1-2-3/7). Ξεχωρίζουν οι Pan Sonic, Plaid, The Liars, Tortoise, Tuxedomoon, De La Soul, Κων/νος Βήτα, Hiroshi Watanabe αλλά και πολλά μικρότερης αναγνωρισιμότητας αλλά εξίσου αν όχι πιο ενδιαφέροντα electronic/experimental ονόματα... Αναμένουμε info για πλήρες πρόγραμμα ανά σκηνή, παράλληλες εκδηλώσεις και τιμές εισιτηρίων...

Αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 12:00 της άλλης ημέρας, a free 24 hour festival (ambient - electronic – experimental) στον υπαίθριο χώρο του Τ.Ε.Ι. Πειραιά (Π.Ράλλη και Θηβών). Συμμετέχουν Fluxion, Bola, Metropol, Gyro Gyro και άλλοι. Είσοδος ελευθερη. Δείτε πλήρες πρόγραμμα:
www.creativespace.gr. Ακούγεται πάντως πολύ ενδιαφέρον... Για κάντε τη βόλτα σας...

Αυτή την Κυριακή 29/5 ... “We‘ll tear the house down”. Τελευταία συναυλία ever στο πολυθρύλητο «ΡΟΔΟΝ», το συναυλιακό χώρο επί της οδού Μάρνης όπου στέγασε εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες από όλα τα είδη και ρεύματα της μουσικής. Steve Wynn και James Taylor Quartet και όποιος επιζήσει!
www.anosi.gr

Από Τρίτη 31/5 και μέχρι Κυριακή 5/6, μην ξεχαστείτε, ξεκινάει και το 5ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz στην Τεχνόπολη(Γκάζι) του Δήμου Αθηναίων. Πολλή και καλή μουσική από Jazz μπάντες από όλη την Ευρώπη. Είσοδος ελεύθερη.

Μιας και ανακοινώθηκε το Indie Free Festival (4/6/05, Πεδίον του Άρεως), αναμένουμε από τους φίλους «τρομοκενίτες» (ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ) να μας πουν πότε θα γίνει το Electro Free Festival (λογικά αν ακολουθηθεί το pattern προηγούμενων χρόνων θα γίνει μια-δυο βδομάδες μετά στην Πανεπιστημιούπολη...)


Και για το τέλος κάτι έξω από τα όρια του νομού Αττικής:
5-6-7-8 Αυγούστου 2005 στο Παρανέστι Δράμας θα γίνει το Butterfly Open Air Dance Festival 2005 σε trance / psychedelic ρυθμούς αλλά και chill out stage by the waterfalls (όπως διατείνονται οι διοργανωτές) με πολλά live acts και dj sets. Τιμή εισιτηρίου: 60€(μέχρι 31 Μαΐου), 70€(1/6 – 31/7), 90€ (στην είσοδο). Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για αυτό αλλά και φώτο, κλπ από το περυσινό Butterfly στα φόρουμ του
www.psychedelic.gr. Δυστυχώς δεν έχουμε ανακαλύψει το επίσημο site του ίδιου του φεστιβάλ. Αν το ξέρει κάποιος ας μας «ρίξει» ένα e-mail!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν....
See you in the pit…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου